۲۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۱۴

بازخوانی نامه رهبرانقلاب به جوانان غرب/

نشست فکری «جوانان در اندیشه امام خامنه‌ای» در سوريه برگزار شد

نشست فکری «جوانان در اندیشه امام خامنه‌ای» در سوريه برگزار شد

رايزنی فرهنگی ايران در سوريه، نشست فکری «جوانان در اندیشه امام خامنه‌ای» به منظور بازخوانی نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را برگزار كرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت سی‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، رایزنی فرهنگی كشورمان در دمشق با همکاری انجمن دوستی فلسطین و ایران در سوریه، نشستی فکری «جوانان در اندیشه امام خامنه‌ای» را برگزار كرد.

این نشست با حضور تعدادی از اندیشمندان و شخصیت‌های فکری و فرهنگی از سوریه و فلسطین، در مرکز ایران‌شناسی رایزنی فرهنگی ایران در سوريه برگزار شد.

در ابتداي اين نشست، متن کامل نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی قرائت و بین حاضرین توزیع شد. پس از آن حسن حميد، عضو اتحادیه نویسندگان عرب و فلسطین، به عنوان نخستين سخنران، به اهمیت نامه رهبری اشاره كرد و گفت: برای درک این خطاب باید به سه مورد اشاره کنم؛جوانان که هستند؟ واقع جوانان چیست؟ و از جوانان چه می‌خواهیم؟ ما می‌دانیم که وضع کنونی زندگی جوانان در جوامع غرب ناخوشایند است؛ چراکه آنان در وضع مادی و معنوی نابهنجاری به سر می‌برند. همچنین می‌دانیم که اغلب نیروی فعال جامعه را جوانان تشکیل می‌دهند و متأسفانه بعضی از آنان نیز به دام اندیشه‌های تکفیری و تروریستی گرفتار شدند و برای جنگ با کشورمان به این منطقه آمدند.

وي ادامه داد: بخش دیگری از آنان نیز اطلاعات کمی از اسلام دارند و آن را دین تندروی و قتل و کشتار می‌دانند، پس از آن ترس و واهمه دارند. واقع این جوانان حتی در کشورهای عربی و اسلامی آنچنان که باید و شاید نیست. به همين دليل ما شاهد انحراف جوانان در این جوامع هستيم.

وي افزود: ما در حدود ۷۰۰ هزار فلسطینی در سوریه داریم و با این اوضاع بحرانی کنونی، خیلی از جوانان مجبور شدند مهاجرت کنند. در حالی که در کشورهای غربی ما شاهد مشکلات معنوی و اخلاقی بیش از مادی هستیم. البته این امر در حقیقت از معضل تربیتی برگرفته می‌شود. این جوامع با عدم وجود تربیت اخلاقی و معنوی خوب، باعث منحرف شدن و سرگردانی این جوانان می‌شوند.

سخنران بعدی این جلسه البحیصی، اندیشمند و نویسنده فلسطینی بود. وی با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب، از نامه امام خمینی (ره) به گورباچوف یاد کرد و گفت: همانطور که آن نامه متناسب با اوضاع آن دوره و زمانه بود، موقعیت زمانی این خطاب متناسب با اوضاع کنونی است. بنابراين رهبر معظم، در نامه خود به حوادث اخیر در فرانسه اشاره فرموده است.

البحیصی در ادامه سخنان خود گفت: کشورهای غربی سعی می‌کنند چهره ناخوشایندی از اسلام را به جوامع خود ارايه كنند. در حالیکه رهبر معظم در نامه خود از جوانان درخواست کرد که مستقیماً به قرآن و سنت پیامبر (ص) رجوع کنند و آن را مطالعه کنند تا فریب جوسازی رسانه‌های غربی مغرض و سیاستمداران آنان نشوند.

وی در ادامه سخنان خود به برخی آیات قرآن کریم از جمله سوره کهف اشاره كرد و گفت: در این سوره در سه مورد راجع به جوانان اشاره شده است؛ یکی راجع به جوانان اصحاب کهف، دوم موضوع حضرت موسی و جوانی که با ایشان بود، سوم داستان ذوالقرنین و چگونگی محافظت از مرزهای کشور خود تا جوانان در امان باشند.

وی در پایان سخنان خود به بخش دیگری از نامه معظم‌له اشاره كرد و گفت: رهبر معظم در نامه خود به سه مورد اشاره داشتهاند؛ موضوع سیاهپوستان در آمریکا و از جوانان خواسته‌اند تاریخ آن را مطالعه کنند تا فریب دروغ‌های سیاستمداران غربی نشوند، تاریخ خون‌آلود جنگ‌های طایفه‌ای در کشورهای غربی و موضوع قومیت را مطرح فرموده و به جنگ‌های اول و دوم جهانی اشاره کردند تا جوانان ببینند تعصب قومی‌گرایی، جوامع بشری را به چه نتایج هولناکی رسانید. از این رو نامه رهبر معظم را باید به دید تقدیر و احترام نگریست و در آن تعمق كرد.

در ادامه این نشست تنی چند از شرکت‌کنندگان از جمله حسین جمعه، ريیس اتحادیه نویسندگان عرب در سوریه، عبدالکریم الشرقی، ريیس انجمن دوستی ایران و فلسطین در سوریه، سحر جبریل، از فعالان زن فلسطینی در سوریه، عمر مقداد، روزنامه‌نگار و از اصحاب رسانه سوريه، نبیل ابوخروف، دبیرکل جبهه ملی فلسطین برای بازگشت، خالد بدیر، از اعضای جمعیت دوستی فلسطین و ایران، دیمه اسکندرانی، حقوقدان و فعال فرهنگی زن و عمر محمد جمعه، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی و فرهنگی سوري، به بيان نظرات خود در اين باره پرداختند.

کد خبر 2496120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha