منصور ممشلی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص این تشکل، اظهار کرد: سعی داریم از ظرفیت خیرین و افراد داوطلب در راستای ترویج فرهنگ منابع طبیعی استفاده بیشتری کنیم.
وی با بیان اینکه در دین مبین اسلام هم به منابع طبیعی نگاه ویژه ای وجود دارد، ادامه داد: استفاده از این پتانسیل برای حفظ و حراست هرچه بیشتر منابع طبیعی دارای اهمیت است.
ممشلی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی به عنوان سرمایه ملی، ادامه داد: با توجه به اینکه کشور ما در منطقه خشک و نیمه خشکی قرار دارد وضعیت منابع طبیعی بسیار شکننده و حساس است.
وی با تاکید بر استفاده از پتانسیل جوامع محلی اظهار کرد: خیرین و افراد علاقهمند و دلسوز به منابع طبیعی و محیط زیست می تواند گامی موثر در تحقق اهداف منابع طبیعی بردارند.
ممشلی خاطر نشان کرد: مشارکت مردم در انجام امور منابع طبیعی باعث می شود که آن ها خودشان را متولی حفظ و توسعه منابع طبیعی بدانند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گالیکش گفت: یک گروه 9 نفره از خیرین شهرستان گالیکش را برای این تشکل شناسایی شده و مراحل اولیه ثبت این تشکل در حال انجام است.
وی در خصوص کمیته های این تشکل ادامه داد: در این تشکل کمیته های مختلفی مثل اطفاحریق، فرهنگی، ترویجی و تبلیغی و جنگلکاری رتشکیل می شود.
ممشلی تصریح کرد: سعی داریم کارهایی در راستای اهداف سازمان جنگل ها و مراتع کشور انجام دهیم تا بتوانیم هرچه بیشتر در نگهداری از منابع طبیعی کوشا باشیم.
نظر شما