۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰

تولید انرژی از زباله در دو استان شمالی

تولید انرژی از زباله در دو استان شمالی

رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات اظهار داشت: بخش تحقیقات پلاسمای دانشکده محیط زیست این دانشگاه با دو استان شمالی برای تولید انرژی با استفاده از زباله از طریق پلاسما قرارداد بسته است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی عباسپور در بیستمین همایش ملی و منطقه ای متخصصان محیط زیست که پیش از ظهر یکشنبه در دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار شد با بیان این مطلب، افزود: دانشکده محیط دانشگاه علوم تحقیقات در سال ۱۳۷۲ تاسیس شد و اولین مرکز تحقیقات و مرکز علمی مربوط به محیط زیست در کشور بود.

به گفته وی، این دانشکده در شاخه های مختلف محیط زیست از جمله مهندسی، علوم پایه، آب و فاضلاب، آلودگی، ارزیابی زیست محیطی، مدیریت زیست محیطی، حقوق زیست محیطی، تنوع زیستی و HSE در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترادانشجو پذیرفته و کارهای تحقیقاتی ارزنده ای انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات اظهار داشت: بر پایه تلاش های علمی دانشگاه محیط زیست دانشگاه علوم و تحقیقات، کرسی محیط زیست و انرژی های نو از طرف یونسکو به این دانشکده داده شده است.

وی، مدیریت جدید دانشگاه آزاد را فرصتی مغتنم در راستای سرمایه گذاری و کارهای تحقیقاتی در زمینه های زیست محیطی عنوان کرد.

عباسپور تصریح کرد: دانشکده محیط زیست دانشگاه علوم و تحقیقات پروژه های مختلفی در زمینه ذرات نانوریزگرد، ذرات پلیمر و پروژه زمین گرمایی در جهت کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی در منابع و هزینه ها داشته است.

وی افزود: همچنین این دانشکده در پروژه مزرعه بادی که مطالعه ای در راستای توسعه پایدار است نیز مشارکت دارد و قراردادهایی در بخش تحقیقات پلاسما برای بهره برداری از زباله ها از طریق پلاسما برای تولید انرژی با دو استان شمالی کشور دارد.

رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات تاکید کرد: دانشکده محیط زیست دانشگاه علوم و تحقیقات در زمینه علمی و انتشار کتب جایگاه ویژه ای در کشور دارد و مجله IJEST که دارای اعتبار ISI است و IF بالایی دارد متعلق به این دانشکده است.

عباسپور تاکید کرد: استفاده از انرژی های تجدیدپذیر که بر اساس پیمان کیوتو یک وظیفه ملی و بین المللی است از دیگر مواردی است که در دانشکده محیط زیست دانشگاه علوم و تحقیقات با حمایت ریاست دانشگاه پیگیری می شود.

در پایان این همایش، از مرضیه برومند به دلیل ساخت سریال «آب پریا» قدرددانی و جایزه بخش فیلم جشنواره به وی اختصاص داده شد. همچنین از بانک پاسارگاد به دلیل اقدامات گسترده ای که در زمینه استفاده از تکنولوژی های نوین همگام با محیط زیست داشت، قدردانی شد.

کد خبر 2502829

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha