۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۰۸

حق جوی جوانمرد:

باشگاه فناوری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتتاح می شود

باشگاه فناوری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتتاح می شود

اصفهان- رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: باشگاه فناوری برای ایده های نو در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شقایق حق جوی جوانمرد به مناسبت برپایی استارتاپ ویکند اصفهان در حوزه سلامت الکترونیک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر در این استارتاپ ویکند که مجموعه‌ای  از مسابقه، کارگاه و همایش است با حضور ۱۲۰ دانشجو پزشکی تشکیل می شود.

وی با بیان اینکه استارتاپ ویکند سالهاست که در دنیا در سطح دانشگاه ها و حتی برای مردم عادی و گرفتن ایده و سرمایه گذاری روی ایده های نو برگزار می‌شود، بیان داشت: اصفهان به تازگی وارد این عرصه شده و سعی کرده که این اقدام را با عنوان " آغازگری برای پایان" دنبال کند.

رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان خاطرنشان کرد: آغازگری برای پایان از روز چهارشنبه با حضور دانشجویان ثبت نامی شروع و افراد در یک دقیقه ایده خود را بیان می کنند و پس از انتخاب ۱۰ ایده برتر به روز دوم راه می یابند و از این بین ۳ ایده را انتخاب و روز جمعه با حضور سرمایه گذاران آن ایده ها را عملیاتی و به مرحله تولید می رسانند.

دولت دیگر سرمایه گذار کارهای بزرگ نیست

وی با اشاره به اینکه این اقدام در راستای اقتصاد دانش بنیان صورت می گیرد، اضافه کرد: عصری که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی به دنبال کسب و کارهای دولتی باشند و به دنبال اینکه میز بزرگتری را در مشاغل دولتی از آن خود کنند گذشته است و باید دانشجویان خود به دنبال راه اندازی کسب و کار باشند.

حق جوی جوانمرد با اعلام اینکه باید اقتصاد نفتی را به اقتصاد دانش بنیان تغییر داد، گفت: دیگر نباید چشم داشتی به حمایت های دولت داشت بلکه به جای اینکه دولت استعدادهای برتر را شناسایی کند، بستر را فراهم و سرمایه گذاری کند تا خود نخبگان اقدامی انجام دهند و مردم به دلخواه در کار آنها سرمایه گذاری کنند.

اقتصاد نفتی سبب پرورش دانشجویان تئوریک در دانشگاه ها شد

وی با اعلام اینکه همزمان با برگزاری استارآپ ویکند سلامت الکترونیک، باشگاه فناوری در دانشگاه علوم پزشکی نیز افتتاح می شود، اعلام کرد: باشگاه فناوری سلامت برای نهادینه کردن فرهنگ کار گروهی، ایده پردازی و ایجاد بستری مناسب برای تقویت و انتخاب ایده های برتر و ایجاد کسب و کارهای دانشجویی و مطالبه گری دانشجویان راه اندازه شده است.

جوانمرد با اظهار اینکه اقتصادی نفتی باعث شد که دانشگاه های ما به جای تربیت دانشجویان مهارتی ، دانشجویان تئوری را پرورش دهد، اظهار داشت: دانشجویان پس از فارغ التحصیلی به فنی و حرفه ای مراجعه می کنند که بتواند مهارت های عملی را فراگیرند و پس از کسب آن اشتغالی برای خود ایجاد کند.

وی اعلام کرد: وقتی یک فرد بدون طی کردن مراحل دانشگاهی در سطح دیپلم یا زیر دیپلم می تواند به فنی و حرفه ای برای کسب مهارت برود و از سوی دیگر مثلا یک مهندس برق هم پس از ۴ سال تحصیل به علت اینکه نمی تواند یک لامپ را عوض کند مجبور به گذراندن این دوره ها می شود بنابراین چه تفاوتی میان این دو است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان گفت: اگر هم اکنون افراد بدنبال دریافت مدارک بالا و طی کردن سطوح بالای دانشگاهی هستند تنها به این امید که بتوانند با گرفتن فوق لیسانس یا دکتری در مشاغل دولتی کسب درآمد داشته باشند اما این در حالی است که عمر مشاغل دولتی به پایان رسیده است.

کد خبر 2504759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha