۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۶:۴۹

مرادی عنوان کرد:

مبارزه با مواد مخدر نیازمند مشارکت همگانی است

مبارزه با مواد مخدر نیازمند مشارکت همگانی است

همدان- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان همدان با بیان اینکه همه اقشار جامعه باید در مقابل معتادان احساس مسئولیت کنند، گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند مشارکت همگانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین مرادی ظهر دوشنبه در همایش نقش مشارکت همگانی در کاهش مصرف مواد مخدر و روان گردان ها با اشاره به اینکه یکی از اهداف برگزاری این گونه همایش ها پیدا کردن بهترین راه حل ها برای مشکلات اجتماعی و تعمیم مطالب مطرح شده برای اقشار جامعه است، افزود: یکی از بهترین راه ها در تصمیم گیری شناخت دقیق مسئله است  چراکه نیافتن صورت‌ مسئله در هر زمینه افراد را در یافتن راه حل با مشکل مواجه می‌کند.

وی پیشرفت هر کشور را در گرو نیروی انسانی سالم دانست و اظهارداشت: بسیاری از کشورها از منابع بسیاری برخوردارند اما نیروی انسانی کارآمد ندارند و برعکس برخی کشورها با توجه به اینکه منابع کافی در اختیار ندارند اما با اتکا به نیروهای انسانی کارآمد موجب پیشرفت و توسعه کشور خود شده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان همدان با تاکید براینکه یکی از کارکردهای مشارکت اجتماعی پیشگیری از اعتیاد است، ابرازداشت: در این زمینه باید از ظرفیت های موجود استفاده کنیم و در این راستا خیران باید با ساخت فضاهای تفریحی و ورزشی فضای شادی را برای جوانان و نوجوانان فراهم کنند.

مرادی هدف از مشارکت های اجتماعی را آغاز حرکتی جدید دانست و یاداور شد: در این راستا باید ظرفیت ها را در جامعه شناسایی و به جوانان و نوجوانان و گروه های آسیب پذیر معرفی کینم.

وی در ادامه با بیان اینکه باید از حضور اقشار مختلف جامعه در زمینه ظرفیت سازی و افزایش مشارکت های اجتماعی استفاده کنیم، عنوان کرد: در این راستا باید از ظرفیت های دولتی و مردمی استفاده و از ایده های نو بهره بگیریم.

وی تعداد ایستگاه های ورزشی در استان همدان را حدود ۱۸ ایستگاه اعلام کرد و گفت: مردم می‌توانند از ساعت پنج تا هشت صبح به صورت رایگان از این فضاها استفاده کنند.

درمان در بحث مواد مخدر بدون حمایت‌ اجتماعی غیر ممکن است

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان همدان به فرمان ۱۱ ماده ای مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و با بیان اینکه در راستای اجرای این فرامین باید از مشارکت های مردمی بهره بگیریم، افزود: برای حضور جدی مردم در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر باید تدابیر لازم اتخاذ شود چرا که درمان در بحث مواد مخدر بدون حمایت‌ اجتماعی غیر ممکن است.

مرادی با بیان اینکه امروزه یکی از سیاست های مبارزه با مواد مخدر استفاده از ظرفیت های مختلف از جمله خیران، نخبگان، اساتید و صاحب نظران در اقشار مختلف جامعه است، اظهارداشت: در حال حاضر از اساتید انتظار داریم دراین حوزه فعالیت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه براساس آمارها یک و نیم درصد از افراد جامعه در دام اعتیاد گرفتار هستند، عنوان کرد: ۹۸ و نیم درصد افراد پاک هستند که این تعداد باید جمعیت یک و نیم درصدی را در جهت بهبودی کامل، حمایت و راهنمایی کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با تاکید براینکه امروزه مواد مخدر به همه شهرها و روستا ها و محله ها کشیده شده و درکمین همه خانواده هاست و با بیان اینکه  بیشتر جرایم ناشی از اعتیاد و مواد مخدر است، گفت: ۷۱ درصد زندانیان، ۶۷ درصد سارقان، ۵۵ درصد طلاق ها، ۲۵ درصد قتل ها، ۶۰ درصد همسرآزاری ها و ۴۰ درصد کودک آزاری ها مربوط به اعتیاد مواد مخدر است.

مرادی با تاکید براینکه در راستای مبارزه با مواد مخدر باید حرکتی همگانی شکل گیرد تا از این مشکل جلوگیری شود، افزود: همه افراد جامعه باید در مقابل یک معتاد احساس مسئولیت و از ظرفیت ها در پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر استفاد ه کنند.

قابل ذکر است در پایان این همایش از فعالان حوزه مشارکت اجتماعی در زمینه مبارزه با مواد مخدر تجلیل شد.

کد خبر 2505014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha