به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام سید شهاب الدین حسینی سه شنبه در آیین اهدای کلید پارک مفاخر به دانشکده علوم قرآنی اظهار داشت: با ابزارهای مختلف می توان زمینه انس با قرآن را بیش از پیش در جامعه فراهم کرده و از این طریق معانی و مفاهیم قرآنی را وارد زندگی مردم کرد.
وی ادامه داد: امیدواریم با تاسیس این دانشکده در استان بتوانیم سبک زندگی اسلامی و قرآنی را بیش از پیش در جامعه ترویج و توسعه دهیم تا با مهندسی فرهنگی در جامعه به منویات مقام معظم رهبری جامعه عمل به پوشانیم.
حجت الاسلام حسینی نشر و گسترش خدمات علمی را ضروری دانست و افزود: تاسیس دانشکده علوم قرآنی باید از سال های گذشته عملیاتی می شد اما هر چند این اقدام دیر هنگام بود ولی خداوند را شاکر هستیم که اکنون این مجموعه فاخر در زمین وقفی به عنوان مرکز ترویج نشر معارف قرآنی استفاده می شود.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت توجه به شناساندن بزرگان دینی و فرهنگی این شهر گفت: ضروری است بزرگان این شهر از جمله علامه امینی، علامه طباطبایی و علامه جعفری به مردم شناسانده شود.
همچنین حجت السلام حسینی از افتتاح رسمی دانشکده علوم قرآنی همزمان با افتتاح سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قران کریم با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکترعلی محمدی، نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه و آیت الله احمد عابدی رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن خبر داد.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآنی نیز گفت: قاریان و حافظان قرآن کریم نقش به سزایی در نهادینه سازی ارزش ها و آموزه های قرآنی در جامعه ایفا می کنند و این عزیزان مسئولیت سنگینی برای جاری کردن ارزش های قرآنی در جامعه بر عهده دارند.
تبریز شهر پرورش خادمان قرآنی است
شهردار تبریز نیز در این آیین اظهار داشت: شهرداری تبریز به عنوان نهادی خدمت رسان به شهروندان تبریزی، خدمت به قرآن را افتخاری بی مثال برای خود می داند.
صادق نجفی ادامه داد: همه باید بدانند که تبریز، شهر علامه هاست و خادمان قرآن در طول تاریخ در این شهر پرورش یافته اند و برای خدمت رسانی به قرآن عمر خود را صرف نموده اند.
وی، شهرداری تبریز را نهادی خدمت رسان معرفی نمود که در حال برنامه ریزی برای اجرای طرح های فرهنگی و معنوی بسیاری برای اقشار مختلف شهروندان است و افزود: با رهنمودهای حضرت آیت الله شبستری، شاهد استقرار دومین دانشکده تحصیلات تکمیلی قرآنی کشور در کشورمان هستیم.
نجفی افزود: به همین علت شهرداری تبریز طی تفاهم صورت گرفته با سازمان اوقاف و امور خیریه استان کمبودهای موجود در تحصیلات تکمیلی قرآنی در منطقه را با همکاری در آغاز به کار دانشکده قرآنی در پارک مفاخر آذربایجان مرتفع می نماید.
شهردار تبریز، گسترش حضور قرآن و فرهنگ زندگی بر اساس آموزه های قرآن را خواسته تمام فعالان شهر و خانواده بزرگ شهرداری تبریز برشمرد و قرآن را به عنوان محوری اثربخش در توسعه جامعه معرفی نمود.
وی افزود: توجه و تدبر در آموزه های قرآنی ضروری است از این رو تاسیس دانشکده علوم قرآنی، تلاشی برای عمق بخشی به فعالیت های قرآنی است.
نجفی ادامه داد: نشر مسائل قرآنی و فرهنگی باید ریشه ای و با تدبر و نگاه ویژه باشد و ضروری است در این راستا مطالعات و تحقیقات سنجیده ای انجام شود.
شهردار تبریز، خواستار ملموس شدن تاریخ و تمدن شهر تبریز به جوانان شد و گفت: جوانان این شهر از گذشته و تاریخ این شهر اطلاعات کافی ندارند و ضروری است هویت شهر تبریز به جوانان شناسانده شود.
وی افزود: فعالیت های قرآنی در شهر تبریز بسیار گسترده و چشم گیر است و وجود هیئت های بنام مذهبی و مراکز آموزش قرآن در این شهر نشان از باور و عقیده قلبی این مردم به آموزه های قرآنی دارد.
نظر شما