۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۳۵

اخباری خبر داد:

تدریس ۵۰هزار نفر در علمی کاربردی/کارشناس های باسابقه مدرس می شوند

تدریس ۵۰هزار نفر در علمی کاربردی/کارشناس های باسابقه مدرس می شوند

خرم آباد - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: این دانشگاه بیش از ۸۰۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار مدرس دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اخباری ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه ساختمان دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان اظهار داشت: آموزش عالی در هر کشور سه مسئولیت گسترش مرزهای دانش با تئوری سازی، تربیت انسان های متخصص برای اداره یک کشور و نهادینه کردن مسائل فرهنگی اجتماعی برای توسعه پایدار هر کشور را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی از این مسئولیت ها دو مسئولیت گسترش مرزهای فرهنگی اجتماعی جامعه در راستای توسعه و تربیت نیروی متخصص و ماهر را بر عهده دارد عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه نسل سومی است که وظیفه دانشگاههای نسل سومی تجاری سازی علم است.

علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه این دانشگاه بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بیش از ۸۰۰ هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل در هزار و ۵۷ مرکز در ۳۱ واحد استانی با بیش از ۵۰ هزار مدرس دارا است.

اخباری با بیان اینکه موسسات آموزش عالی آزاد نیز بیش از ۲۵ میلیون نفر ساعت در سراسر کشور در راستای گسترش علوم مهارتی و پودمان ها نیرو آموزش داده اند تصریح کرد: تلاش ما این است که در توسعه پایدار کشور نقش اساسی ایفا کنیم و این امر بدون همکاری همه جانبه همه دستگاه های اجرایی کشور میسر نیست.

وی با اشاره به اینکه امروزه مهارت و فرهنگ مهارت هنوز دغدغه اصلی در کشور نشده است و نتوانسته جای خود را با مدرک گرایی عوض کند، افزود: اگر این امر محقق شود کشور به سمت توسعه پایدار پیش خواهد رفت چراکه مدرک گرایی باعث مشکلات اساسی برای نسل جوان این کشور شده است.

سرفصل دروس بر اساس نیاز روز بازار کار بازنگری شوند

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با طرح این سوال که چرا باید در استانی مانند لرستان با وجود پتانسیل های قوی کشاورزی، صنعتی و خدماتی ۱۷.۵ درصد بیکار وجود داشته باشد؟ خاطرنشان کرد: این آمار نشان دهنده این است که همه به دنبال مدرک و کار اداری بوده اند و امروزه همه باید در راستای کسب مهارت قدم بردارند چرا که مهارت اشتغال را به دنبال خواهد داشت.

اخباری با اشاره به اینکه مهارتهای سنتی مانند فرش بافی، حصیربافی و... در کشور دچار مشکلات اساسی شده اند بیان داشت: این مهارت ها و مهارت هایی مانند طلاسازی و سنگ های قیمتی می توانند اشتغال بسیار خوبی در کشور به وجود بیاورند.

وی با بیان اینکه شعار دانشگاه جامع علمی کاربردی " هر ایرانی یک مهارت" است عنوان کرد: اگر در امر ازدواج نیز افراد مهارت های زندگی بیاموزند آمار طلاق خیلی کمتر خواهد بود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در برنامه ششم که اساس بر توسعه پایدار بخصوص در مناطق زاگرس است باید بحث مهارتی را پیش ببریم.

اخباری ضمن تاکید بر اینکه سرفصل دروس و رشته ها باید بر اساس نیاز روز بازار کار بازنگری شوند تصریح کرد: کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی برمبنای کار حرفه ای است.

کارشناسهای باسابقه مدرس می شوند

وی با اشاره به اینکه مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی حتما باید جنبه مهارتی داشته باشند خاطرنشان کرد: یک طرح در شورای گسترش دانشگاه برای صلاحیت مدرسین حرفه ای آماده کرده ایم که افراد با مدرک کارشناسی اما با سابقه فراوان حرفه ای به عنوان مدرس دانشگاه انتخاب شوند.

اخباری با بیان اینکه امروز دانشگاه های علمی کاربردی در کشورهای توسعه یافته اساس آموزش عالی و حدود ۷۰ درصد دانشگاهها را تشکیل می دهند بیان داشت: بحث اساسی در طرح ریزی و طراحی دوره ها آمایش سرزمینی است که باید ملاک عمل قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری دانش بنیان کردن اقتصاد است ادامه داد: دولت تدبیر و امید یک فرصت خوب برای این استان است چرا که تمام دست اندرکاران این دولت بر مهارت یابی و تربیت نیروی انسانی همت دارند.

کد خبر 2505786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha