به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر، سرداراسكندر مومني امروز با اعلام اين مطلب در جمع خبر نگاران برخي از نارساييها و ضعف هاي پليس 110را پذيرفت و گفت : علت تاخير ها به دليل محدوديت ماموران و در بيشترموارد به خاطر ترافيك صورت مي گيرد.
وي از راه اندازي سيستم جامع مكانيزه انتظامي در 330 كلانتري سراسر كشور خبر دادو تصريح كرد : با راه اندازي اين سيستم جامع اطلاع رساني چرخه كار در كلانتري ها مكانيزه خواهد شد.
وي گفت : درسراسر كشوربالغ بر 1100 كلانتري انتظامي و 1500 پاسگاه انتظامي و 110 گلوگاه وجود دارد و اين سيستم مكانيزه بيش از 80 درصد جمعيت كشور را پوشش خواهد داد.
مومني خاطر نشان ساخت : با اجراي اين برنامه جامع نرم افزاري 330 كلانتري كشور به هم مرتبط شده و شكل پي گيري پرونده ها تغييريافته وچنانچه نام هر فردي و به هر دليلي در اين سيستم وارد شود در مركزنيز مي توان به اين اطلاعات دست يافت و تلاشمان بر اين است كه اين سيستم را به پليس 110 نيز وصل نماييم .
وي گفت : 95 درصد كلانتري هاي تهران تحت پوشش سيستم جامع نرم افزاري هستند و مطالعات اين طرح از اول سال 80 آغاز شده و در حال حاضر اين طرح مراحل نهايي خود را مي گذراند .
مومني ضمن اشاره به به كاهش 30درصدي جرائم در ماه مبارك رمضان گفت : در 6ماهه نخست امسال جرائم به طور عمومي نسبت به سال گذشته كاهش داشته است.
وي تصريح كرد : نرخ جرم و قتل در كشور ما به طوركلي پايين است و در مجموع نزاع و درگيري ها بيشترين آمار جرائم را تشكيل مي دهند.
وي در خصوص نگهبان هاي محله گفت : در سراسر كشور حدود 12 هزار نفر در غالب حدود 308شركت خدمات مراقبتي جهت پيشگيري از جرم در نظر گرفته شده اند كه اين افراد حق دخالت در امور مربوط به پليس را ندارند و تنها نقش آنان پيشگيري از جرم حفظ امنيت مكانهايي نظير مراكز خريد و ساختمانها و... است و به عنوان كارگاه خصوصي مطرح نيستند و در صورت ارتكاب جرم از سوي پليس تنبيه نيز خواهند شد.
معاون انتظامي و رييس پليس 110 در اين باره افزود : طبق ماده 22برنامه 5 ساله چهارم موضوع شركت هاي خدمات حفاظتي و مراقبتي به صراحت تصويب شده واصل آن در ماده 122 به ثبت رسيده است و آيين نامه اجرايي آن در حال تدوين است .
نظر شما