۱۷ آبان ۱۳۸۴، ۱۴:۲۸

نامه سرگشاده جنبش عدالتخواه دانشجويي به نمايندگان مجلس:

با مصلحت انديشي عدالت را به مسلخ نبريد

جنبش عدالتخواه دانشجويي در واكنش به وزراي پيشنهادي رييس جمهور، در نامه سرگشاده اي به نمايندگان مجلس تاكيد كرد: هيچ مصلحتي براي دولت و كشور بالاتر از انتخاب مديراني شايسته كه تحقق بخش اهداف انقلاب و نظام باشند، وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين نامه تاكيد شده است كه "تعامل مجلس با دولت، نبايد به گونه اي تفسير شود كه در بر گيرنده ترك وظايف قانوني مجلس باشد".

جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه نامه خود به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به اين جمله حضرت امام (ره) كه "مجلس خانه همه مردم و اميد مستضعفين است" اشاره  كرده و نوشت: تصميم گيري درباره آخرين وزراي پيشنهادي رييس جمهور، آزمون حساس ديگري است كه در پيش روي مجلس شوراي اسلامي قرار دارد و نمايندگان محترم كه متعهد به پاسداري از منافع مردم و مراقبت دائم از كارآمدي نظام هستند، اكنون بايد اين تعهد خود را با انتخاب مسوولانه خويش به نمايش بگذارند.

اين تشكل دانشجويي تصريح كرد: آنچه مجلس به آن موظف است، تحقيق دقيق درباره گزينه هاي پيشنهادي و اتخاذ تصميمي مبتني بر صلاحيت اين گزينه ها براي تصدي وزارتخانه هاست و اين وظيفه نبايد تحت هيچ عنوان ديگري همچون رعايت مصالح بين المللي نظام ، تعامل با دولت و... مخدوش شده و نمايندگان را از وظيفه ذاتي خود غافل سازد.

در ادامه اين نامه آمده است: هيچ مصلحتي براي دولت و كشور، بالاتر از انتخاب مديراني شايسته كه تحقق بخش اهداف انقلاب و نظام باشند، وجود ندارد و تعامل مجلس با دولت نيز نبايد به گونه اي تفسير شود كه در بر گيرنده ترك وظايف قانوني مجلس شده و تاخير رييس جمهور در معرفي 4 وزير باقي مانده دولت، نبايد بهانه اي براي راي مثبت بي قيد و شرط به اين گزينه ها باشد.

"وقتي گزينه هاي مطرح شده، از شرايط اوليه تصدي مسووليت مربوطه برخوردار نباشند، راي دادن به ايشان‏‏ نه تنها به معناي كمك به فعال شدن هر چه سريعتر دولت در عرصه ها خدمت رساني نيست، بلكه به معناي مقدمه سازي براي تصميم گيري ها و فعاليت هاي نادرست، بي اولويت و بي كيفيت در وزارتخانه هاست".

جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه نامه خود به نمايندگان ملت، متذكر شد: مجلس بايد با طرد توجيهاتي نظير "ترجيح بد بر بدتر" و با پيگيري ها و اعمال اختيارات خود، زمينه حضور بهترها و نه خوب ها را در عرصه مديريت كشور فراهم كند. تحقق عدالت و پيشرفت، با بسنده كردن به نيروهايي كه گاه حداقل هاي لازم را نيز ندارند، غير ممكن است.

اين نامه ميافزايد: توجه به آموزش و پرورش به عنوان زير بناي تحولات كشور و تحقق عدالت در اين حوزه مهم ، از شعارهاي مهم رييس جمهور بود. نمايندگان محترم نيز بايد به اين نكته مهم بيانديشند كه آيا ممكن است اين شعارها با حضور فردي تحقق يابد كه سال هاي متمادي به علت مديريت يك مجموعه غير انتفاعي از مديريت كلان در عرصه آموزش و پرورش و مسايل  حوزه آموزش دولتي دور و مديريت 15 ساله وي در همين مجموعه نيز تا آن حد ضعيف بوده كه اهتمام ايشان به مراودت سياسي شان جايگزين مديريت ايشان بر مجموعه شده بود.

نويسندگان نامه در ادامه سوال پيش پرسيده اند: آيا ممكن است شعارهاي رييس جمهور با حضور فردي تحقق يابد كه 5 فرزند وي در مدرسه غير انتفاعي تحصيل كرده و خود نيز ساكن شهرك غرب تهران است و نه تنها هيچ نقطه درخشاني در تفكر فرهنگي و مديريتي خود در اين سال ها نداشته، بلكه نگاهي سطحي به مسائل مذهبي و فرهنگي داشته است و با تضييع حق بسياري از معلمان و نيز ايجاد فشار بر معلماني كه نسبت به مديريت وي منتقد بوده اند، سابقه اي كاملا منفي در اجراي عدالت در همان حوزه محدود تحت مديريت خويش را به نمايش گذاشته است.

دانشجويان عضو جنبش عدالتخواه همچنين خاطر نشان كردند: به نظر نمي رسد مبارزه با مافياي نفتي، تحقق بخشيدن به عدالت و تحول گرايي در حوزه مديريت وزارت نفت و اداره مجموعه اي به گستردگي و پيچيدگي و ظرافت اين وزراتخانه در توان كسمي باشد كه نمي توان به عنوان صاحب نظري در عرصه هاي مختلف پتروشيمي، توسعه ميادين نفتي، پالايش و پخش و... به او نگريست، چه آن كه تحصيلات مرتبط يا تجربه مديريتي جدي و كلاني در عرصه نفت ندارد.

آنها افزودند: وزير پيشنهادي نفت در سال هاي پس از جنگ ، با اشتغال در برج سازي ، خريد و فروش خودرو و دلالي نفت در حوزه هاي محدودي چون استانداري اردبيل و... به كلي از فضاي وزارت نفت دور بوده است و  داراي خانه 10ميلياردي در فرمانيه است و ابايي از خروج از زي ساده زيستي ندارد.

جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه نامه خود آورده اند : رسيدگي به حال محرومان در وزارت رفاه و تامين اجتماعي ، تناسبي با  انتخاب وزيري كه تحصيلات غير مرتبط به حوزه رفاه و تامين اجتماعي داشته و به علت اشتغال به حرفه قطعه سازي در سال هاي گذشته سابقه مديريتي او مربوط به حوزه رفاه و تامين اجتماعي نمي شود ندارد.

اين جنبش در ادامه نامه خود از وزير پيشنهادي رفاه به عنوان مديري نه چندان ايده آل ياد كرده است كه به صورت همزمان در چند هيات مديره عضويت داشته و براي تضمين سودآورري شركت مربوطه، قيمت قطعات توليدي را بي دليل بالا برده و هزينه هاي آن را بر خريداران تحميل كرده است. 

دانشجويان عضو جنبش عدالتخواه در پايان نامه خود از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي خواستند با رد تمامي نگاه هاي حداقلي يا مصلحت انديشانه و با بررسي جدي تمام گزينه هاي پيشنهادي احمدي نژاد، نشان دهند كه براي تحقق اهداف كشور و دولت جديد اداي وظايف قانوني و شرعي خود را استراتژي اصلي خود قرار داده اند و بدون تاثير پذيري از لابي ها و وعده هاي پشت پرده كه حتي تا شب راي گيري نيز ادامه مي يابد، رسالت خود را در برابر مردم  قانون اساسي و نظام مقدس جمهوري اسلامي كه بر خون شهيدان و دسترنج محرومان استوار است، به درستي انجام دهند.

کد خبر 250712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha