به گزارش خبرنگار مهر، حمید امین اسماعیلی ظهر پنجشنبه در چهل و سومین گردهمایی معاونین پژوهشی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه ۱۴ بند هدف در برنامه پنجم حهاد دانشگاهی تنظیم شده است، اظهار داشت: همچون دوره های قبل برای تنظیم این برنامه با همه واحدهای جهاد دانشگاهی گفتگو و مشورت کرده ایم.
چاپ ۴۲۰۰ مقاله پژوهشی در مجلات خارجی و داخلی
وی با بیان اینکه تا پایان سال ۹۲ تعداد ۱۰ هزار و ۵۰۰ طرح پژوهشی و فناوری در جهاد دانشگاهی تهیه شده است، تصریح کرد: ۶۷ درصد این طرح ها کارفرمایی و ۳۳ درصد آنها داخلی بوده است.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به اینکه تا پایان سال ۹۲ تعداد ۸۵۰ کتاب حاصل از پژوهش ها در جهاد دانشگاهی چاپ شده است، گفت: در سال ۹۲ تعداد ۴۴ کتاب حاصل از پژوهش ها چاپ شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه بیش از چهار هزار و ۲۰۰ مقاله از سوی جهاد دانشگاهی در مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ شده است، تصریح کرد: تعداد ۶۱۲ مقاله از سوی جهاد دانشگاهی در سال ۹۲ در مجلات داخلی و خارجی چاپ شده است.
وی افزود: همچنین تعداد شش هزار و ۹۰۰ مقاله از سوی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران جهاد دانشگاهی در مجامع معتبر داخلی و خارجی ارائه شده است.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور یادآور شد: همچنین تعداد ۴۰۰ اختراع از سوی پژوهشگران جهاد دانشگاهی تا پایان سال ۹۲ به ثبت رسیده است.
افزایش نزدیک به ۱۰ درصدی بودجه جهاد دانشگاهی
اسماعیلی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امسال نتوانستیم بودجه جهاد دانشگاهی را افزایش قابل توجهی دهیم، اظهار داشت: بودجه عمرانی و جاری جهاد دانشگاهی امسال کمتر از ۱۰ درصد رشد یافته است.
وی با بیان اینکه با این میزان افزایش بودجه جهاد دانشگاهی از ۱۳۶ میلیارد تومان به حدود ۱۵۰ میلیارد تومان می رسد، تصریح کرد: البته ۱۰.۸ درصد افزایش بودجه نیز در مجلس داریم که هنوز قطعی نشده و تنها موافقت کمیسیون تلفیق را گرفته و قرار است در صحن مجلس تصویب شود.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور افزود: اگر این افزایش بودجه در مجلس داده شود میزان بودجه جهاد دانشگاهی ۲۱ درصد افزایش خواهد داشت.
اسماعیلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: تشکیل گروه های جدید گیاهان دارویی، نانو و بایو در جهاد دانشگاهی از جمله اقدامات صورت گرفته است.
تصویب کلیات هفت شرکت زایشی از فعالیت های پژوهشی
وی ابلاغ آیین نامه مالکیت معنوی برای اولین را از دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی برشمرد و افزود: تصویب کلیات هفت "شرکت زایشی از فعالیت های پژوهشی" از جمله دیگر اقدامات صورت گرفته در جهاد دانشگاهی است.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور یادآور شد: دو شرکت زایشی موافقت قطعی گرفته و شش شرکت دیگر موافقت اصولی گرفته اند.
اسماعیلی از ارزیابی واحده های جهاد دانشگاهی کشور خبر داد و گفت: ۱۷ گروه جهاد دانشگاهی در وضعیت بسیار نامناسب قرار دارند و به دنبال تعیین تکلیف این واحدها هستیم.
وی با بیان اینکه از تعداد ۱۳۰ گروه جهاد دانشگاهی بیش از ۵۵ گروه در وضعیت نامناسب و متوسط قرار دارند که باید تعیین تکلیف شوند، تصریح کرد: یکی از برنامه هایی که باید در دستور کار واحدهای جهاد دانشگاهی قرار گیرد بحث تقویت ارتباطات و پروژه یابی است.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: نیاز است که به بحث پروژه یابی و بازار یابی توجه جدی شود.
نظر شما