به گزارش خبرنگار مهر، سید علی حسینی در نشستی که به منظور هماهنگی هر چه بیشتر دستگاه های اجرایی برای اعزام کاروان راهیان نور صبح پنج شنبه در استانداری گیلان برگزار شد اظهار داشت: تاثیر اجرای هر ساله کاروان راهیان نور علاوه بر اینکه موجب هراس دشمنان می شود، از آثار تربیتی و فرهنگی قابل توجهی در نسل جوان برخوردار است.
وی افزود: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و انعکاس واقعیت های جانفشانی های رزمندگان ما در مناطق دفاع مقدس می تواند خودباوری و اعتماد به نفس را در جوانان افزایش دهد و الگویی عینی برای جوانان محسوب شود.
حسینی با بیان اینکه از ابتدای امسال ۲۱ هزار نفر در قالب کاروان راهیان نور از گیلان به مناطق دفاع مقدس اعزام شده اند گفت: در شب تحویل سال نو،بالغ بر ۷۰۰ گیلانی در مناطق دفاع مقدس حضور خواهند داشت.
وی خواستار حمایت و همکاری هر چه بیشتر دستگاه های اجرایی استان برای اجرای برنامه های کاروان راهیان نور شد.
حسینی با اشاره به احداث اردوگاه یک هزار نفره استان در جنوب کشور گفت:برای تکمیل احداث این اردوگاه به اعتبارات نیاز داریم و این اردوگاه فرصتی برای معرفی هر چه بهتر گیلان و توسعه صنعت گردشگری استان است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان نیز در این نشست با اشاره به تاثیر اعزام کاروان های راهیان نور بر جوانان توضیح داد: در این کاروان ها، آشنایی و رابطه های دوستی در فضای مناطق دفاع مقدس رقم می خورد که می تواند در انسجام جامعه بسیار تاثیرگذار باشد.
رسول جلایی ابراز کرد: در انعکاس ارزش های دفاع مقدس باید به دور از تحریف، واقعیت ها را انعکاس داد و کسانی را که در آن سال ها با فداکاری به ایفای نقش پرداخته اند، معرفی کرد.
وی با بیان اینکه می توان با برنامه های شاد و بانشاط، ارزش های دفاع مقدس را به نسل جدید انتقال داد افزود: با اجرای موفق اعزام کاروان راهیان نور طی چند سال گذشته، هم اکنون باید از مرحله تبلور احساسات گذر کرده و درایت جوانان را به حفظ و انتقال پیام قهرمانان دفاع مقدس هدایت کنیم.
جلایی با اشاره به کمک دستگاه های اجرایی با هزینه کرد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای برگزاری برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس در استان ادامه داد: برخی برنامه های دستگاه های مختلف گیلان برای این هفته از سوی ستاد گرامیداشت دفاع مقدس کشور مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت.
نظر شما