به گزارش خبرگزاری مهر، جواد آرین منش، عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم با بیان اینکه باشگاه داری در کشور ما اقتصادی نیست، گفت: سازوکارهای نظام باشگاه داری در دنیای غرب به دقت مورد بررسی قرار گرفته و دارای چارچوب و معیارهای مشخصی است و معمولا نسبت به اقتصاد ورزشی در آن توجه می شود و توجیه اقتصادی دارد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس هشتم شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه باشگاه داری در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد، خاطرنشان کرد: باشگاه های بزرگ دنیا منابع درآمدی به ویژه از محل پخش مسابقات دارند که ما از آن بی بهره هستیم همچنین منابع درآمدی از طریق تربیت و فروش بازیکن و یا برند و نام باشگاه و فروش کالاهایی با نام باشگاه دارند که در ایران چنین رویکردی وجود ندارد.
وی افزود: اگر هم کسی در کشور ما به سراغ باشگاه داری برود معمولا با انگیزه های غیراقتصادی مثل علاقمند به ورزش و یا اشتهار است که باعث می شود فردی اقدام به خرید یک باشگاه فرهنگی ورزشی کند.
آرین منش در ادامه با اشاره به شرایط هیأت واگذاری مبنی بر تعدیل شرایط جهت ادامه روند مزایده گفت: اگر به علت عدم وجود متقاضی شرایط را به شیوه اقساطی تعدیل کنند این احتمال وجود دارد که تنها قسط اول از سوی خریدار پرداخت شود و مابقی اقساط باقی بماند.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم ادامه داد: با عدم پرداخت مابقی اقساط از سوی خریدار مشکلات بعدی به وجود می آید تا جایی که در نهایت دولت مجبور می شود به دلیل عدم پرداخت دیون از سوی باشگاه ها، آنها را پس بگیرد که خود معضل دیگری است.
وی همچنین با اشاره به شائبه دخالت وزارت ورزش در امر خریداری سرخآبی ها عنوان کرد: در واگذاری هایی که تا کنون بر اساس اصل 44 قانون اساسی در کشور انجام شده بخش عمده ای از آن را شبه دولتی ها خریداری کرده اند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس هشتم شورای اسلامی در پایان به خبرگزاری خانه مجلس خاطرنشان کرد: شرکت ها و بانک ها بارها اقدام به شرکت در مزایده ها کرده و ابتکار عمل را در دست داشته اند لذا اینکه احتمال ورود شبه دولتی ها (یعنی نهادهایی که به نوعی از منابع دولتی تغذیه می شوند اما نام دولتی را بر خود ندارند) به عرصه خرید باشگاه ها و به نام بخش خصوصی بسیار است که در نهایت امری نگران کننده خواهد بود.
نظر شما