به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امیرمحسن ضیایی در نشست بین المللی نقش جوانان در سلامت پس از بلایا که روز یکشنیه در هتل استقلال برگزار شد، اظهارداشت: نهضت بین المللی صلیب سرخ در طول بیش از ۱۵۰ سال فعالیت خود در حیطه تامین نیازهای آسیب دیدگان مصدومان ناشی از جنگ و خشونت و سوانح طبیعی خدمات بزرگی به بشریت ارایه داده اند.
وی افزود: هلال احمر در هنگام سانحه به صورت عملیات امداد و نجات و پس از سانحه به صورت اسکان آسیب دیدگان و فعالیت های توانبخشی ایفای نقش کرده و در حال حاضر همه دولت ها اقدامات این نهاد را به رسمیت می شناسند.
ارتقای نقش جوانان در گروه استفاده از تجربیات رهبران و خلق ایده های نو
به گفته رئیس جمعیت هلال احمر، با افزایش روزافزون سوانح طبیعی و جنگ و درگیری در گوشه و کنار دنیا نهضت صلیب سرخ و هلال احمر به عنوان جنبش بشردوستانه با در اختیار داشتن بیش از میلیون ها داوطلب بر اساس اصول هفتگانه از جایگاه ممتازی برخوردار است.
وی با تأکید بر نقش جوانان در ارتقای فعالیت های امدادی، درمانی و توان افزایی در هلال احمر اظهار کرد: ارتقای نقش جوانان در سایه انگیزه و روحیه فراگیری از رهبران باتجربه دیروز و درآمیختن آنها با ابتکارات و ایده های نوین امکان پذیر خواهد بود.
ضیایی خاطرنشان کرد: در دنیای امروزی جوانان دیگر نه تنها از اقشار آسیب پذیر محسوب نمی شوند بلکه به عنوان افرادی که مسئول پاسخگویی و کمک به مردم آسیب پذیر هستند به شمار می آیند. بر همین اساس توجه خاص به برنامه ریزی جهت ارتقای توانمندی و انسجام فعالیت های جوانان به نفع سازمان های بشردوستانه پاسخگوی مردم آسیب پذیر در دنیا است.
ضرورت سازماندهی حضور جوانان در عملیات های بشردوستانه
وی ابراز امیدواری کرد نشست برگزارشده اعضای نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر را در اتخاذ شیوه هایی جهت رویارویی با چالش های بنیاد یاری کنند تا حضور جوانان در عملیات های بشردوستانه سازماندهی بیشتری داشته باشد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر نقش ممتاز جوانان در توسعه جمعیت های ملی تصریح کرد: باید از موقعیت کسب مهارت های مناسب و تجارب عالی برخوردار بوده و در سایه همت آنان از طریق تعهد فعالانه رشد چشمگیری در امور بشردوستانه داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در حال حاضر و با توجه به بحران های روزافزون بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت توان جوانان و بکارگیری موثر ظرفیت های ارزشمند آنان در آمادگی و پاسخگویی به سوانح و غلبه بر چالش های بشردوستانه است، هم اکنون باید فعالانه ایده ها، چالش ها، نگرانی ها و راه حل های خود را برای ارتقای سلامت جوامع آسیب دیده ارایه کنند.
نظر شما