به گزارش خبرنگار مهر، غضنفر آرام بعدازظهر چهارشنبه در نشست هماهنگی ذیحسابان دستگاههای اجرایی استان افزود: حسابداری تعهدی زمینه تهیه و استقرار بودجه عملیاتی معنی دار برای پیش بینی دقیق درآمدها و هزینه ها و نیز کاهش قیمت تمام شده پروژه ها و فعالیتها را فراهم می کند.
وی بیان کرد: اجرای حسابداری تعهدی گامی بزرگ در جهت استقرار نظام نوین مالی است که در این نظام با دسترسی به اطلاعات دقیق و استفاده بهینه از منابع، موجبات کاهش فساد اداری و مالی فراهم می شود.
وی اظهار داشت: حسابداری نقدی از سال آینده جای خود را به این طرح جدید و بزرگ خواهد داد که منجر به شفافیت مالی در امور مالی و حسابداری خواهد شد.
رئیس خزانه معین در این نشست بر برگزاری نشست با مدیران و کارشناسان مالی دستگاهها برای توجیه و ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص اجرای این طرح تأکید کرد.
مدیرکل دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: از سال آینده طرح بزرگ حسابداری تعهدی در سیستم مالی و محاسباتی کشور اعمال خواهد شد که بصورت طبیعی در ابتدای امر مشکلات و نواقصی خواهد داشت اما مرحله به مرحله این طرح به پیش خواهد رفت و نواقص و ایرادات کار برطرف خواهد شد.
ابراهیم مرادیان افزود: استانداردهای اولیه کار تدوین شده و مبنا و هدف اصلی این طرح شفافیت مالی، شناسایی به موقع درآمدها و هزینه ها و کاهش فساد مالی و ارتقاء سلامت اداری است.
مرادیان در این نشست ضمن تأکید بر تمکین به قانون در دستگاههای اجرایی بیان داشت: ذیحسابان در خط مقدم اجرا هستند و سیاست دیوان محاسبات نیز سیاست پیشگیرانه است و ضروری است تا با هماهنگی بیشتر بین دیوان و ذیحسابان جلوی بی انظباطی مالی در دستگاهها گرفته شود.
نظر شما