۱۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۴۷

سرهنگ هاشمی:

اولین گروه خادمان رسانه ای مازندران راهی مناطق عملیاتی شدند

اولین گروه خادمان رسانه ای مازندران راهی مناطق عملیاتی شدند

آمل - رئیس ستاد راهیان نور مازندران از اعزام اولین گروه خادمان رسانه ای استان به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید قاسم هاشمی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعزامی افزود: اولین گروه خبرنگاران راهیان نور،از شرق و غرب استان مازندران شامگاه دیروز به یادمان های دفاع مقدس جنوب کشور اعزام شدند.

وی اظهار داشت: خبرنگاران جهاد رسانه ای شامگاه دیروز به همراه دیگر خادمین با برنامه ریزی سازمان بسیج رسانه سپاه کربلا مازندران به صورت منسجم برای پوشش وقایع، رخدادها و آخرین اخبار یادمان ها، مقرها و محل های تجمع زائرین راهیان نور به این مناطق مامور شدند.

وی عنوان کرد: خبرنگاران راهیان نور در ۴ دوره ۱۰ روزه به همراه دیگر خادمین شهدا در سرزمین نور حضور پیدا خواهند کرد و از ۱۵ مهرماه راهیان نور دانش آموزی و ابتدایی، در فروردین راهیان نور دانشجویی و از ۱۶ اسفند تا فروردین نیز اعزام عمومی انجام می شود.

هاشمی گفت: یک اردوگاه ۱۴۰۰نفری در خرمشهر برای زاعران مازندرانی ساخته شده که ظرفیت اسکان ۷۰۰ زن و ۷۰۰ مرد را دارا است و هدف از برگزاری راهیان نور آشنایی و ترویج فرهنگ شهادت و شهید است.

کد خبر 2513130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha