به گزارش خبرنگار مهر، کورش پرند ظهر شنبه در کمیته تخصصی اشتغال استان بوشهر اظهار داشت: با تصویب مجلس شورای اسلامی، در هفته گذشته مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان برای آموزش و توانمند سازی روستایی در سطح کشور به سازمان فنی و حرفهای اختصاص یافت.
وی به برنامهریزیها و اقدامات صورت گرفته در زمینه مشاغل خرد، کوچک، متوسط و اشتغال های خانگی اشاره کرد و ادامه داد: طرحی به نام آموزش، تولید، بازاریابی و فروش طراحی در همین زمینه اجرا میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به اجرای این طرح به صورت سیستماتیک و زنجیرهای، اذعان داشت: این طرح در حوزههای نیمه قیمتی و قیمتی، پوشاک، داروی گیاهی، گیاهان دارویی، صنایع غذایی و کشاورزی، انرژیهای نو و تجدید پذیر اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در سطح کشور چهار میلون و ۵۰۰ هزار نفر مشغول به تحصیل هستند، افزود: تلاش میشود که با اجرای طرحهای کارآموزی برای دانشجویان و کارورزی برای فارغ التحصیلان زمینه اشتغال افراد تحصیلکرده فراهم شود.
اجرای طرح توانمندسازی روستاییان در کشور
پرند با بیان اینکه ۶۵ درصد آموزشهای تخصصی سازمان فنی و حرفهای در کشور منتج به شغل میشود، تصریح کرد: استان بوشهر دارای صنایع بزرگی است که بر همین اساس تفاهمنامهای با منطقه ویژه اقتصادی پارس امضا شده است که در سال ۹۴ اجرا می شود.
وی از تجهیز کارگاههای فنی و حرفهای در کشور برای ارایه آموزشهای مفید و تخصصی خبر داد و افزود: طرح آموزشی، مهارتی و یادگیری دانش بنیان شامل آموزش مجازی در صورت تمایل استانداری بوشهر ارائه میشود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه طرح امید دارای بازارچه خرید است، اذعان داشت: افرادی که صنایعی را تولید میکنند در پنل بازارچه قرار میدهند و دیگران نیز می توانند از آن خرید کنند.
وی همچنین از اجرای طرح توانمندسازی روستاییان در کشور خبر داد و افزود: در این طرح آموزشهای مهارتی به روستاییان و مناطق مرزی و محروم در کشور ارائه میشود.
نظر شما