به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی باغستانی، بعد از ظهر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۶ اسفندماه به مدت ۱۰ روز در محل دائمی نمایشگاه های استان یزد در جوار بیمارستان شهید صدوقی یزد دایر خواهد شد.
وی با بیان اینکه اینکه نمایشگاه در روزهای یاد شده از ساعت ۱۶ تا ۲۲ دایر است، عنوان کرد: ۲۸۰ غرفه محصولات مورد نیاز مردم از جمله آجیل و خشکبار، پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی و ... را با ۱۵ درصد تخفیف در معرض فروش قرار خواهند داد.
باغستانی با بیان اینکه تلاش شده اولویت واگذاری غرفه با صنایع و تولیدی های استان باشد، بیان کرد: از این طریق به دنبال افزایش و بهبود کیفیت کالاهای عرضه شده در نمایشگاه ها بوده ایم.
رئیس اتاق اصناف یزد بیان کرد: در این نمایشگاه همچنین ۱۲ غرفه در اختیار تولیدکنندگان استانهای تهران و خراسان رضوی قرار گرفته است.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی یزد نیز در این نشست اظهار داشت: واقعیت این است که این نمایشگاه مطلوب ما و درمان بازار نیست اما تسکینی برای بازار خواهد بود و به طور قطع روشها باید تغییر کند.
حمیدرضا قمی با بیان اینکه بافت سنتی بازار ما باید اصلاح شود، عنوان کرد: تقویت مشارکت تیمی یکی از مسیرهایی است که به بهبود وضعیت بازار ختم می شود ضمن اینکه برای رفع بسیاری از مشکلات موجود در بازار نیاز به زمان و فرهنگ سازی وجود دارد.
وی در مورد فروش فوق العاده واحدهای صنفی و حراج آنها نیز عنوان کرد: هر صنفی بخواهد فروش فوق العاده و حراج اعلام کند، ابتدا باید مجوز دریافت کند تا قیمت های حراج، واقعی باشد اما واقعیت این است که در یزد نمی توان این موارد را پوشیده نگاه داشت به سرعت گزارش های آن به اصناف و اتحادیه ها می رسد و امکان بازرسی بیشتر است.
قمی در مورد نرخ مصوب کالا و خدمات نیز اظهار داشت: برخی کالاها دارای نرخ مصوب هستند ضمن اینکه بسیاری از خدمات نیز نرخ مصوب دارند به عنوان نمونه آرایشگاه ها دارای نرخ های مصوب هستند و نرخ نامه جدید آنها نیز در حال تدوین و تعیین است.
وی همچنین از فعالیت بیش از ۳۰ هزار واحد صنفی در استان یزد خبر داد و اظهار داشت: ۳۵ درصد این واحدها فاقد پروانه کسب هستند و در مجموع حضور این همه واحد صنفی در شهر یزد، نشان از اقتصاد بیمار بازار شهر دارد.
نظر شما