به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری شامگاه یکشنبه در نشست صمیمی شواری اداری هلال احمر با استاندار گلستان، افزود: در سال ۸۹ مجموعه هلال را با ۱۲۳ نجاتگر تحویل گرفتیم.
این مسئول گلستانی در توضیح مراحل دوره نجاتگری، گفت: دوره نجاتگری به سه رتبه تقسیم بندی شده که در نهایت فرد آموزش دیده پس از گذراندن این سه دوره به درجه ایثار می رسد.
وی با بیان این نکته که نجاتگری که به درجه ایثار رسیده یک نیرو زبده و کارآمد است که در عملیات امدادرسانی به مثابه فرمانده عملیات می تواند به کار خود بپردازد، افزود: نجاتگران تربیت شده افرادی آماده به کار و گوش به زنگ هستند که به محض اطلاع از حادثه به سرعت وارد عمل می شوند.
اکبری خاطر نشان کرد: اکنون برای هیچ حادثه ای نگرانی کمبود نیروی متخصص نداریم و این ادعا را به صورت مستند و بر اساس استانداردهای بین المللی می کنیم، زیرا نجاتگر باید در سامانه ای که رسمی است کد داشته باشد و شرایطی که در سطح بین المللی تعریف شده را داشته باشد.
وی ضمن اشاره به این نکته که بسیاری از نجاتگران استان در هنگام وقوع حادثه حتی در دیگر کشورها به محض اعلام نیاز از سوی کشور حادثه دیده، اعزام می شوند، افزود: در گذشته برای گذراندن دوره های تخصصی نجاتگری باید نیروها به سایر استان اعزام می شدند در حالی که اکنون دوره های تخصصی نجاتگری در استان برگزار می شود.
وی از تشکیل نیروهای واکنش سریع در استان خبر داد و اظهار کرد: تیم های واکنش سریع در استان طراحی کردیم که در این راستا جمعیت هلال احمر کشور، ابلاغیه کشوری را به گلستان واگذار کرده و اکنون همه استانها از این ظرفیت ها استفاده می کنند که همه اینها ناشی از ظرفیت سازی است درونی است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از استقرار پایگاه های بین شهری جاده ای کوهستانی در نقاط صعب العبور و مشکل دار استان خبر داد و اذعان کرد: معمولا این مناطق در جنوب استان هستند که برای رفع هرگونه مشکل پایگاه مسقر شده است.
خدمات به مردم را به سمت اجتماعی شدن سوق دادیم
وی با بیان این نکته که خدمات به مردم را به سمت اجتماعی شدن سوق دادیم، گفت: چون نهاد عمومی هستیم از ظرفیت های مردمی استفاده می کنیم که نمونه آن می توان از تیم آفرود نام برد.
وی ادامه داد: اکنون ۱۶۸ خودرو کمکدار تیم آفرود عضو جمعیت هلال احمر استان هستند که در صورت بروز هرگونه حادثه با فراخوان، آماده خدمت رسانی به مردم هستند.
مجتبی اکبری با بیان این نکته که عمده برنامه ها و همایش های ملی در هلال احمر استان برگزار می شود، افزود: بااین اقدام برای استان سهم آورده خوبی خواهد داشت و دومبه دلیل توانمندی نیروهای هلال احمر گلستان است.
وی اجرای برنامه های ملی را در استان را باعثمطرح شدن گلستان به عنوان یک استان شاخص در عرصه ملی دانست و اذعات کرد: با اجرای این برنامه در استان نمی توانند ما را در زمان توزیع اعتبارات نادیده بگیرند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اعلام این نکته که معاونت امور جوانان را از چهار هزار نفر به ۸۹ هزار نفر افرایشه یافته، گفت: غنچه های هلال از ۲۵ کانون به ۸۵ کانون و کانون های روستایی از ۲۹ کانون به ۶۰ کانون در مراکز دهستان ها و کانون های دانشجویی از ۱۸ کانون به ۳۵ کانون ارتقا یافته است.
وی از واگذاری دبیرخانه دائمی رباتهای نجاتگر برای اولین بار در کشور به جمعیت هلال احمر گلستان خبر داد و گفت: این دبیرخانه تاکنون چندین محصول تولید کرده و با سراسر کشور در ارتباط است و بنا داریم برای سال آینده کنگره بین المللی رابطهای نجاتگر را در گلستان برگزار کنیم.
وی در خاتمه ضمن قدردانی از استاندار به جهت خرید ساختمان درازنو برای هلال احمر گلستان، گفت: این اقدام در تاریخ هلال احمر سابقه ندارد که استانداری هزینه خرید ساختمان هلال احمر را تامین کند.
نظر شما