به گزارش خبرنگارمهر، ربیع فلاح جلودار ظهر سه شنبه در افتتاح سد سرشاخه گير برزو در بهشهر اظهار داشت: وقوع سيل در بهشهر در شرايط نامساعدی اتفاق افتاد كه عمده مشكلات در اين رابطه و وقوع سيل به دليل ساخت و سازهاي غير متعارف در حريم و بستر رودخانه بوده ذاست.
وي افزود: افراد با طبیعت به صورت قهری برخورد كردند و طبيعت نيز قهر خود را به مردم نشان داد و با وقوع سيل، شاهد بي خانماني و ايجاد خسارات فراوان در منطقه هاي مختلف شديم.
استاندار مازندران با بيان اينكه با ايجاد سدسرشاخه گير در واقع مانع ايجاد كرديم تا بتوانيم از ايجاد خسارات وارده بر شهر و ايجاد مشكلات بعد از آن جلوگيري كنيم خاطر نشان كرد: مسئولان مشكلات و معضلات در اين رابطه را اطلاع رساني كنند تا از وقوع سيل و ايجاد خسارت در آينده جلوگيري شود.
فلاح افزود: توسعه و عمران مناطق مختلف استان مازندران در دستور كار است و اميدواريم با تلاش همه مسئولان و همراهي مردم اين مهم عملياتي شده و انجام شود.
۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای سد سرشاخه گیر در نظر گرفته شد
مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان مازندران منطقه ساري نيز گفت: برای ساخت این سدسرشاخه گیر برزو ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات حوادث استان در نظر گرفته شد که تاکنون ۶۰ درصد این مبلغ پرداخت و هزینه شد.
ستار بابايي ادامه داد: سدسرشاخه گير در بزپل بهشهر نيز با وقوع سيل اول در سال ۹۱ و با اختصاص بودجه و اعتبار به آن سد سرشاخه گير زده شد كه در كنترل سيلاب و جمع آوري رسوب هاي درشت و تنه درختان بزرگ نقش بسيار عمده اي داشته است.
وي افزود: سد سرشاخه گیر رودخانه بروز بهشهر با هدف مهار وقوع سيلاب و جلوگيري از ورود تنه ها و سرشاخه های بزرگ درختان در زمان وقوع سیلاب به بهره برداری رسيد.
بابايي گفت: امسال با وقوع دومین سیل در ۱۴ خرداد ماه در حاشیه رودخانه برزو، کار ساخت سدسرشاخه گیر در ارتفاعات بالادست رودخانه برزو آغاز و كمتر از ۶ ماه اين سدسرشاخه گير به اتمام رسيد.
صیانت از منابع طبیعی در گرو مدیریت درست است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری گفت: صیانت از منابع طبيعي در گرو مدیریت درست و فرابخشی است كه بايد مورد توجه جدي باشد.
ستار بابايي همچنین در مراسم افتتاح ساختمان اداري منابع طبيعي و آبخيزداري بهشهر اظهار داشت: اين ساختمان از محل اعتبارات و طرح تكميل ساختمان هاي منابع طبيعي در استان به بهره برداري رسيد تا خدمات دهي مناسبي به مردم ارائه شود.
وي افزود: خدمات رساني به مردم و ارباب رجوع از مسائل مهمي است كه در دستور كار قرار دارد و در اين رابطه با تمام توان تلاش مي كنيم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری در ادامه با اشاره به اينكه جنگل ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه استان است يادآور شد: یکمیلیون و ۹۳۹ هزار هکتار جنگل در شمال کشور وجود دارد.
بابايي با اشاره به هزينه هاي انجام شده بريا ساختمان اداري منابع طبيعي بهشهر گفت: اين ساختمان از سال ۹۰ و با اعتبار تخصيص يافته اوليه ۱۰ ميليون توماني شروع شد و در سال هاي مختلف اعتبارات مختلفي براي تكميل اين ساختمان اداري تزريق شد.
وي افزود: در مجموع براي ساخت ساختمان اداري منابع طبيعي بهشهر، ۵۰۰ ميليون تومان اعتبار مصوب تعيين شد كه ۴۴۰ ميليون تومان تاكنون براي اين ساختمام هزينه شده و به افتتاح رسيده است.
رئیس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري بهشهر نيز در سخناني با گراميداشت هفته منابع طبيعي و با تاكيد بر ضرورت مشارکت مردم و سازمان های مردم نهاد در حفظ طبیعت اظهار داشت: همه ما موظف به حفظ منابع طبيعي هستيم و بايد از تمام توان دستگاههاي اجرايي، مردم و سازمان هاي مردم نهاد استفاده كنيم.
علي باقري گفت: نهادينه كردن حفظ جنگل و منابع طبيعي در رده هاي مختلف اجتماعي از مسائل مهمي است كه بايد در دستور باشد و ما نيز برنامه هاي مختلف آموزشي در سطح مهدكودك ها، مدارس و دانشگاهها را در دستور كار داشته و درختان فراواني را در اين هفته در سطح شهرستان غرس مي كنيم تا فرهنگ سازي كاشت درخت و نهال در جامعه نهادينه شود.
نظر شما