۲۱ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۶

هفته هجدهم لیگ دسته اول فوتبال؛

راهیان کرمانشاه به مصاف شهرداری تبریز می رود

راهیان کرمانشاه به مصاف شهرداری تبریز می رود

کرمانشاه- تیم راهیان کرمانشاه در هفته هجدهم لیگ دسته اول فوتبال، مهمان شهرداری تبریز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته هجدهم رقابت های فوتبال جام آزادگان عصر شنبه ۲۳ اسفند در شهرهای مختلف کشور برگزار می شود که در یکی از این دیدارها راهیان کرمانشاه میزبان شهرداری تبریز خواهد بود.

با توجه به وضعیت تیم راهیان در جدول، این مسابقه نیز همچون دیدارهای گذشته از حساسیت بسیار زیادی برای تیم این تیم برخوردار است و نماینده کرمانشاه قطعا برای کسب سه امتیاز به تبریز خواهد رفت.

همچنین با توجه به نزدیک بودن امتیازات در پایین جدول، این دیدار بری شهرداری نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و همین موضوع حساسیت های این مسابقه را دو چندان خواهد کرد.

در حال حاضر شهرداری تبریز با کسب ۱۸ امتیاز در مکان هفتم جدول است و راهیان کرمانشاه با یک امتیاز کمتر در رده دهم قرار دارد.

تیم های داماش گیلان با ۱۸ و گل گهر سیرجان نیز با ۱۷ امتیاز مکان های هشتم و نهم جدول را به خود اختصاص داده و راهیان کرمانشاه می تواند در صورت کسب پیروزی در بازی روز شنبه جایگاه کنونی این تیم ها در جدول را به دست آورد.

گفتنی است، دیدار راهیان کرمانشاه و شهرداری تبریز از ساعت ۱۵ پس فردا برگزار خواهد شد.

کد مطلب 2516776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha