نادر سقا در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در قالب این طرح زمینه های شغلی و توانمندی هر یک از اعضا احصا شده و در این بانک گردآوری می شود.
وی افزود: با توجه به تمرکز ۶۰ درصد از کانون های فرهنگی هنری مساجد در روستا ها عمده حوزه فعالیت طرح در احصا زمینه های شغلی در روستاها و مناطق محروم است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گفت: به عنوان مثال صنایع دستی، کشاورزی، دامپروری و مشاغل دیگر شناسایی شده و توانمندی فرد در هر کدام بررسی می شود.
سقا افزود: در ادامه این توانمندی و تولیدات هر بخش به سرمایه گذاران معرفی می شود و کانون های فرهنگی به عنوان رابط بین تولید کننده و سرمایه گذار عمل می کند.
وی با اذعان به تعریف ۲۲ عنوان شغلی ادامه داد: با توجه به ارتباط گسترده کانون ها با شهروندان و روستا نشینان در واقع تلاش بر این است تا حد امکان زمینه های سرمایه گذاری و اشتغال زایی از طریق کانون ها ایجاد شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هدف اصلی طرح را خودکفایی و تخصصی شدن مشاغل برشمرد و گفت: در عین حال جلب نظر سرمایه گذاران و خیرین برای حمایت از طرح های تولیدی و اشتغال زایی مورد نظر است.
نظر شما