به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد باقر حسینی پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه حوزه هنری تاسیس شد تا به بخش های هنری که مورد غفلت سایر دستگاهها قرار گرفته بپردازد، اظهار داشت: بدليل گستردگی خاص در زمینه هنری کارها به شکل ستادی انجام مي شود.
وی با افزودن اینکه افرادی که در حوزه هنری فعالیت می کنند به هیچ وجه حس کارمندی به خود ندارند، بیان داشت: بخش هنری هرگز نباید به تکرار بیفتد چراكه در این صورت نیاز به تجدید نظر دارد.
رئیس حوزه هنری استان همدان با اشاره به حداقل فضای مورد نیاز برای برقراری کارگروه ها، گفت: ظرف دو سال آینده فضای مناسبی در جوار سینما قدس همدان به همین منظور بهره برداری می شود که با داشتن بنای عمرانی و معماری الگوی مناسبی برای معماری نیز ارائه می دهد.
حسینی همچنین به بازسازی سینما فلسطین همدان اشاره کرد و افزود: تعطیلی سینما فلسطین به دلیل بازسازی و جلوگيري از تبدیل آن به مجموعه های تجاری انجام و با وجود بودجه قطره ای کار بازسازی آن انجام گرفت.
سینما فلسطین روزهای پایانی بازسازی خود را می گذارند و در فصل بهار شاهد بازگشایی هر دو سالن آن خواهیم بود
وی با بیان اینکه بودجه تکمیلی توسط استانداری اعلام شده و اگر بودجه تامین شود در مدت دو ماه سینما بازگشایی خواهد شد، ادامه داد: سینما فلسطین روزهای پایانی بازسازی خود را می گذارند و در فصل بهار شاهد بازگشایی هر دو سالن آن خواهیم بود.
رئیس حوزه هنری استان همدان با افزودن این نکته که حوزه هنری اهداف خاصی به صورت تخصصی دارد و از موازی کاری دوري مي کند، گفت: محور کار حوزه بر روی دو بخش کارگاه های تخصصی و بخش تولیدات با رویکرد جوان محوری متمرکز است.
حسینی با اشاره به اینکه در سال گذشته از گروه های نمایشی در سطح شهرستانها و نیز جشنواره ها در حد توان حمایتهایی از سوی حوزه هنری صورت گرفت، افزود: اگر بودجه افزایش یابد گروه های بیشتری تحت پوشش خواهند بود.
وی با بیان اینکه حوزه هنری به دنبال فعالیت های ویترینی و تبلیغی نيست، اظهار داشت: حوزه در گذشته نیز تا حدودی فعال بوده و بی سروصدا گوشه ای از فعالیت ها را در جشنواره های مختلف برعهده داشته و هفته هنر انقلاب اسلامی فرصت مناسبی برای نگاه به برنامه های گذشته و آینده این حوزه است.
رئیس حوزه هنری استان همدان با اشاره به نامگذاري ۲۰ تا ۲۷ فروردین ماه به عنوان هفته هنر انقلاب اسلامی، افزود: حوزه هنری به عنوان متولی اصلی هنر انقلاب اسلامی شناخته می شود که اخیرا با نام حوزه هنری انقلاب اسلامی معرفی شده است.
حسینی با بیان اینکه از سال ۸۱ تا کنون حدود دو هزار و ۳۰۰ کارگاه تخصصی با حضور شخصیت های مطرح کشوری و نیز جهانی در استان برگزار شده است، گفت: در این سالها در بخش تولیدات ۴۵ اثر مکتوب به عنوان آثار شاخص و الگو و ۱۰ فیلم کوتاه و قابل قبول با وجود بودجه کم ارائه شده است.
نظر شما