به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد کنگره بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان، رئیس حوزه های هنری استان سمنان و مسئول کمیته هنری کنگره سرداران و سه هزار شهید استان ضمن اشاره به برگزاری شب شعر و خاطره در راستای برگزاری سه هزار شهید استان گفت: در این گنگره به دنبال ویژه برنامه های هنری برای مخاطبان هستیم.
سید عباس دانایی یکی از برنامه های هنری را برگزاری شب شعر و خاطره در ۱۴ اردیبهشت ماه عنوان کرد و افزود: باید شب شعر و خاطره ویزه شهدای استان سمنان را جذابیت داد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که خودشان شرایط جنگ را درک کرده اند به عنوان خاطره گو دعوت شده اند.
مسئول کمیته هنری کنگره سه هزار شهید استان سمنان افزود: از خلبانان نیروی هوایی، نیروی دریایی و از نیروی زمینی برای خاطره گویی دعوت شده است.
دانایی با اشاره به اینکه از مرتضی سرهنگی به عنوان راوی در این برنامه دعوت به عمل آمده، گفت: در اجرای این برنامه از پرویز پرستویی به عنوان چهره هنری دعوت شده است.
وی تصریح کرد: دعوت از سید جواد هاشمی به عنوان مجری برنامه در حال رایزنی است.
مسئول کمیته هنری کنگره سه هزار شهید استان سمنان، دعوت از دکتر علیرضا قزوه، سعید بیابانکی، برگزیدگان شعر دفاع مقدس، دعوت از حسن بیگی در مورد خاطره گویی جهاد سازندگی، دعوت از چهره های هنری استان را از دیگر اقدامات این کمیته عنوان کرد.
بزرگداشت یاد و خاطره شهدا، تلاشی مقدس است
مسئول عقیدتی سیاسی تیپ ۲۵۸ پژوهنده شاهرود نیز در آیین عطرافشانی و گلباران قبور شهدای شهرستان میامی با بیان اینکه شهادت مرگ در راه ارزشها و آرمانهاست، گفت: بزرگداشت یاد و خاطره شهدا، تلاشی مقدس و ارزشمند است.
حجت الاسلام فدیر میرزابیگی با بیان اینکه تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهیدان وظیفه همگانی است، گفت: شهادت مرگی جاویدان است که نصیب و قسمت هر کسی نخواهد شد.
وی اظهار داشت: خداوند خود وعده داده است که آنها که در راه خدا شهید می شوند «عندربهم یرزقونند» و به حق شهدا بهترین راه را انتخاب کردند.
مسئول عقیدتی سیاسی تیپ ۲۵۸ پژوهنده شاهرود گفت: شهدا آگاهانه و با بصیرت راه خود را انتخاب کردند و جز برای جلب رضای خدا به چیزهای مادی و واهی و زودگذر دنیای نمی اندیشند.
میرزا بیگی عنوان کرد: برگزاری این اجلاسیه ها باید با شکوه هرچه بیشتر انجام شود تا منزلت شهدا به خوبی گرامی داشته شود.
آغاز فعالیت غرفه مطبوعات در نمایشگاه اجلاسیه شهدای میامی
همزمان با آیین افتتاح اجلاسیه شهدای در شهرستان میامی غرفه مطبوعات در نمایشگاه این اجلاسیه راه اندازی شد.
عباسعلی حسین پور، نائب رئیس خانه مطبوعات استان سمنان با حضور در این غرفه با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره شهدا خاطرنشان کرد: در این غرفه با حضور مسئولان، خانواده معظم شهدا، ایثارگران، دست اندرکاران نمایشگاه و ... مصاحبه های تخصصی با محوریت اجلاسیه تهیه و تنظیم خواهد شد.
وی بیان کرد: در این نمایشگاه شرکت کنندگان در غرفه خبر دلنوشته های خود از این نمایشگاه و خاطرات با شهدا و جنگ تحمیلی را در لوحی تهیه و تنظیم خواهند کرد.
نائب رئیس خانه مطبوعات استان سمنان خاطرنشان کرد: این غرفه با همکاری روابط عمومی سپاه ناحیه میامی و خانه مطبوعات استان راه اندازی شده است.
حسین پور با بیان اینکه کار برای شهدا فرهنگ سازی است و با تمام توان در جهت انعکاس این فرهنگ اصیل تلاش خواهیم کرد، گفت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری اجلاسیه و یادمانهای شهیدان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و انتقال این مفاهیم به نسل جوان است.
برگزاری یادواره های شهدا در راستاي بصيرت افزايي نسل جوان ضروري است
معاون تیپ۲۵۸شهید پژوهنده شاهرود هم با حضور در غرفه مطبوعات اجلاسیه شهدای میامی گفت: برگزاری اجلاسیه و یادواره های شهدا برای آشنایی و آگاهی نسل جوان و نوجوان از رشادت ها و دلاوری های شهدا در دوران دفاع مقدس ضروری است.
سرهنگ حسین بک زاده، با اشاره به اینکه شهدا زنده هستند و حیاتی به مراتب واقعیتر و زنده تر از حیات ما دارند، اظهار داشت: همه شهیدان دارای ویژگی ها و خصوصیاتی بودند که می تواند برای ما الگو باشند و یاد و خاطره آنها و بیان ویژگی آنها توسط خانواده و همرزمان آنها به نسل جوان و نوجوان بسیار ضرورت دارد.
وی افزود: شهدا با ایمان راسخ، اخلاص کامل، از خودگذشتگی و الگو گرفتن از سالار شهیدان و شهدای کربلا به ندای «هل من ناصر ینصرنی» ولی فقیه زمان خود لبیک گفتند و با نثار جان خود از هیچ کوششی دریغ نکردند و موجب اقتدار نظام جمهوری اسلامی شدند.
معاون تیپ۲۵۸شهید پژوهنده شاهرود تصریح کرد: برگزاري آئين های گراميداشت شهدا در جامعه يك حركت بزرگ فرهنگي است و بايد با آرمان هاي شهداي گرانقدر تجديد ميثاق كنيم.
بک زاده برگزاری یادواره های شهدا را جهت آشنایی و آگاهی جوانان و نوجوان ایران اسلامی از رشادت های دلاورمردان و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس بسیار مهم و ضروری دانست.
وی تصریح کرد: مهمترین وظیفه جوانان الگو قرار دان شهدا و رفتار شهدا بای خود می باشد و باید در مسیری که شهدا گام برداشتند قدم بگذارند و در جنگ نرم دشمنان با بصیرتی همچون شهدای دوران دفاع مقدس با دشمنان مقابله کنند.
معاون تیپ۲۵۸شهید پژوهنده خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب و نظام کرده است که تعداد ۳۶ شهید شهرستان میامی از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران بودند که در دوارن دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
کنگره شهدا در استان سمنان به یک جریان فرهنگی تبدیل شود
مسئول کمیته فرهنگی ستاد کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان از انتشار ویژه نامه این کنگره خبر داد و گفت: کنگره شهدا در استان باید به یک جریان فرهنگی تبدیل شود.
محمد رضا سوقندی، با اشاره به اینکه در طول هفته کنگره شهدا برنامه هایی متنوع فرهنگی برگزار می شود، گفت: فیلم هایی که در استان تولید شده در تالارها و سه شهری که سینما در آنها موجود است اکران می شود.
وی با اشاره به اینکه بسیج هنرمندان ۸۰ شهید هنرمند را برای گنگره شناسایی کرده است، گفت: قرار است که از این ۸۰ خانواده شهید در کنگره شهدای سمنان دعوت به عمل آید.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در خصوص حوزه ی مطبوعات ستاد کنگره افزود: نقش مطبوعات در اطلاع رسانی و جریان سازی گنگره سه هزار شهید استان مشخص شده است.
وی افزود: پروانه انتشارات به نام کنگره صادر شده و تمام کتب به نام کنگره چاپ می شود.
سوقندی در خصوص ویژه نامه کنگره ۳هزار شهید استان سمنان اظهار کرد: ویژه نامه در بنیاد حفظ آثار و سمنان امروز و ... در سطح وسیع منتشر می شود.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تصریح کرد: این ویژه نامه روز اجلاسیه بین همه ی مدعوین توزیع می شود.
وی درباره کمیته فرهنگی ستاد گنگره شهدای استان سمنان گفت: این کنگره از سال ۱۳۹۱ فعال شد و بر اساس مصوبات دستگاه های متخلف از جمله : سازمان تبلیغات، کانون مساجد، هیئت های مذهبی و ... عضو این کمیته شدند.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه مجموعه کمیته فرهنگی با تمام ظرفیت در خدمت کنگره است، گفت: باید نگاه ما به اجلاسیه شهرستان و کنگره در استان با حضور جریانات مختلف اجتماعی تبدیل به جریان فرهنگی شود و رضایتمندی افزایش پیدا کند.
برگزاری کنگره های شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به دنبال دارد
مسئول کنگره ها و گنجینه های سازمان حفظ آثار کشور نیز با بیان اینکه برگزاری کنگره های شهدا در استان ها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به دنبال دارد، گفت: سال همدلی و همزبانی همکاری تمام دستگاه هاست.
سید مصطفی آقا میری در خصوص بازدید از گنکره های استان ها بیان کرد: در استان ها همه دستگاه ها برای کنگره به میدان می آیند و تقاضای بیشتر انجام کارها را دارند.
وی همچنین اظهار کرد: هرچه فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه افزایش بدهیم برکتش به انقلاب و نظام بر می گردد.
مسئول کنگره ها و گنجینه های سازمان حفظ آثار کشور افزود: برگزاری کنگره های شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به دنبال دارد.
آقامیری جریان کنگره ها را جریان فرهنگی رو به رشد عنوان کرد و گفت: برگزاری گنگره شهدا از سال ۷۶ تا الان هر سال رو به رشد است.
وی با بیان اینکه کنگره سمنان کنگره موفق تر ازکنگره دیگر استان ها است، افزود: تولید آثار ماندگار فرهنگی ودر گیر کردن همه اقشار جامعه در بحث شهید و شهادت استراتژی اصلی برگزاری گنگره شهدا است.
مسئول برگزاری کنگره ها در کشور با توجه به اینکه استان سمنان تولیدات خوبی در کتاب فیلم، مستند و ... دارد، تصریح کرد: تله تئاتر، انیمیشن، نرم افزار موبایل و درگیر کردن اقشار از اقدامات کنگره ۳هزار شهید استان سمنان است.
آغاز برنامه هاي اجلاسیه شهدا در میامی
مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه میامی با بیان اینکه نخستین اجلاسیه شهدا در شهرستان به همت و تلاش سپاه ناحیه میامی و حوزه های مقاومت تابعه میامی، بیارجمند، کالپوش، بسیج جامعه زنان و ... برگزار می شود گفت: برنامه هاي نخستین این اجلاسیه با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آغاز شد.
اسماعیل گودرزی خاطرنشان کرد: نمایشگاه های این اجلاسیه در موضوعات مختلف فرهنگی وعلمی با محوریت جنگ نرم، شهدا و حجاب، عاشورا، شهادت حضرت زهرا (س) و ... برگزار می شود و هر کدام بیانگر واقعیتی در زندگی اجتماعی بوده است.
گودرزی عنوان کرد: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ شهادت و حجاب، ایثار و دلاوری در جامعه برگزار می شود و تأثیر بسزایی در روحیه افراد به خصوص جوانان و نوجوانان دارد.
بازدید مسئولان شاهرود از روند اجلاسیه شهدای شهرستان شاهرود
مدیر و معاونان اداره آموزش و پرورش شاهرود و بسیج فرهنگیان با حضور در گلزار شهدا و مصلی پیامبر اعظم(ص) از روند اجرایی برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان شاهرود بازدید کردند.
در این بازدید فرمانده سپاه شاهرود به تشریح روند اجرایی اجلاسیه شهدا و برپایی نمایشگاه های مختلف در راستای این برنامه پرداخت و گفت: این برنامه قریب به دو ماه است که در حال اجرا در گلزار مطهر شهدا و مصلی نمازجمعه شاهرود است و همه ادارات و ارگان ها در این برنامه ها حضور دارند.
سرهنگ حمید دامغانی افزود: ۱۰ نمایشگاه و غرفه های متعدد یادواره ها و کودک و اداوات نظامی برپا می شود و سه شب مراسم اجلاسیه با برنامه های مختلف انجام می شوند.
وی با تقدیر از حضور ادارات مختلف در برگزاری این اجلاسیه بیان کرد: با حضور و پیگیری های فرماندار محترم ادارات و ارگان های مختلف در این برنامه حضور دارند و در حال انجام و اجرای برنامه هاست.
در این بازدید سید حبیب الله میرابوالحسنی مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود با تقدیر از فعالیت های مختلف انجام شده در راستای برگزاری اجلاسیه شهدا بر حضور فرهنگیان و دانش آموزان در اجلاسیه شهدا تاکید کرد و اظهار کرد: ما از ظرفیت دانش آموزان و فرهنگیان برای حضور در اجلاسیه و بازدید از نمایشگاه ها استفاده خواهیم کرد.
حضور عوامل مستند ساز ستاد کنگره شهدای استان سمنان در مقر قائمیه شهدای شاهرود
عوامل مستندساز ستاد کنگره شهدای استان سمنان با حضور در مقر قائمیه از روند اجرایی اجلاسیه شهدا و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران و مسئولان اجلاسیه گزارش تهیه کردند.
گروه مستندسازی کنگره شهدای استان سمنان با حضور در مقر قائمیه اجلاسیه بزرگ شهدای شهرستان شاهرود از روند اجرایی برگزاری این اجلاسیه اقدام به تهیه گزارش کردند.
این گروه مستندساز همچنین با حضور در کنگره شهدای شهرستان از فعالیت های کنگره در خصوص جمع آوری اطلاعات و مدارک شهدا تصویر گرفته و با حضور در منزل یکی از شهدا در شهر رودیان از نزدیک با روند مستندسازی خاطرات خانواده شهدا نیز آشنا و تصویر برداشتند.
بازديد مسئولان نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان از اجلاسیه شهداي شاهرود
مسئولان معاونت های نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان با حضور در مقر قائمیه گلزار شهدا شاهرود از نزدیک با روند اجرایی اجلاسیه شهدا شهرستان آشنا شدند.
جانشین سپاه شاهرود در این بازدید با اشاره به روند اجرایی برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان اظهار کرد: کار اجرایی از دو ماه قبل در گلزار شهدا و مصلی پیامبر اعظم آغاز شده و تا کنون کارهای سخت افزاری تقریباٌ انجام شده و در حال کارهای نرم افزاری و محتوایی هستیم.
حسین یارمحمدی افزود: اجلاسیه شهدا اول تا سوم اردیبهشت ماه برگزار و همایش ها و برنامه های اجلاسیه نیز از ۲۰ فروردین ماه آغاز شده و در هر روز کمیته های اجلاسیه برنامه های مختلفی را در سطح شهر و گلزار شهدا شاهرود برگزار می کنند.
وی خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه ها و غرفه های مختلف در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای نمایش و برگزاری رزمایش از دیگر برنامه های اجلاسیه شهدا است که در طول برگزاری اجلاسیه انجام مي شود.
یارمحمدی با اشاره به حضور همه نهادها و ارگان های شهرستان در برپایی اجلاسیه گفت: امام جمعه و فرماندار به عنوان رئیس و نائب رئیس اجلاسیه پیگیر برنامه ها هستند و ادارات و ارگان های دولتی و خصوصی نیز در اجلاسیه نقش داشته و در حال انجام کارهای محوله هستند.
غبارروبی و گلباران نمادین گلزار شهدا در افتتاحیه اجلاسیه شهدا شاهرود
به همت کانون بسیج هنرمندان و اداره ارشاد شاهرود، غبارروبی وگلباران نمادین گلزار شهدا در اجلاسیه شهدا شهرستان شاهرود صورت می گیرد.
مدیر کانون بسیج هنرمندان شاهرود، در نخستین جلسه گروه های صالحین که با حضور هنرمندان بسیجی در اداره ارشاد برگزار شد، با اشاره به موفقیت کانون بسیج هنرمندان شاهرود در جهت کسب مقام کانون برتر استان در سال ۹۲ و ۹۳، این موفقیت را به هنرمندان بسیجی تبریک گفته و آن را حاصل تلاش ها و
زحمات مخلصانه ایشان عنوان کرد.
عباس اعتماد افزود: تلاشهای مضاعف، بی ریا و عاشقانه هنرمندان بسیجی درسال ۹۳ باعث شد تا بار دیگر این کانون به عنوان کانون برتراستان انتخاب شود.
وی با اشاره به انتخاب شهید فیلمساز شاهرود، "سید تقی حسینی" به عنوان شاخص سازمان بسیج هنرمندان استان سمنان، از وعده مدیر کل ارشاد در جهت حمایت از ساخت فیلم مستند این شهید یاد کرده و افزود: فیلم مستند شهید حسینی در سال جاری باحمایت اداره کل واداره ارشاد شاهرود ساخته می شود.
مدیر کانون بسیج هنرمندان شاهرود اجلاسیه شهدای شهرستان را مهم ترین اقدام فرهنگی سال ۹۴ عنوان کرد و از اجرای برنامه کانون بسیج هنرمندان شاهرود با همکاری اداره ارشاد، در مراسم افتتاحیه این اجلاسیه در بیست و هفتم فروردین ماه خبر داد.
اجرای پل بعثت در اجلاسیه شهدای شهرستان شاهرود
نمایی از پل بعثت در دوران دفاع مقدس به همت مرکز رشد شهید تهرانی مقدم بسیج علمی شاهرود در اجلاسیه شهدا به نمایش در می آید.
مدیر اجرایی پروژه پل بعثت در خصوص اجرای این پل گفت: ماکت مشخصات ماکت رودخانه اروند به طول ۳۲ متر، عرض شش متر و عمق ۱.۵ متر، ۵۰ تا لوله فولادی ۱۶ اینچ در آن به کار گرفته می شود.
بابک مخبریان افزود: «پل بعثت» بر روي رودخانه اروند احداث شده است، به دليل نزديكي به خليجفارس و جريان جزر و مد، آب رودخانه كيفيت آب دريا را دارد، حداكثر شدت جريان در زمان جزر اتفاق ميافتد كه حدود ۲ ميلي ثانيه ميباشد، عرض رودخانه در محل پل۹۰۰ متر و حداكثر عمق آن ۱۲ متراست.
وی خاطرنشان کرد: پل از لولههايي به طول ۱۲ متر و داراي قطر ۱۴۲.۵۶ سانتيمتر و ضخامت ۱۶ ميليمتر از نوع فولاد (ST ۶۰) تشكيل شده است، لولهها در هر رديف زنجير توسط اتصالات گوشوارهاي به يكديگر متصلند. هر رديف طوري روي رديف قبلي قرار ميگيرد كه شكل شبكه لانه زنبوري را به وجود ميآورد.
مخبریان تصریح کرد: پل بعثت، شاهكار مهندسی رزمي تاريخ دفاع مقدس در روز سهﺷﻨبه ﻣﻮرخ ۲۲ مهرماه سال ۱۳۶۵ ﺑﮫ اﺗﻤﺎم رﺳﯿﺪ و ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده رزﻣﻨﺪﮔﺎن اﺳﻼم ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ و برخي از قطعات اين پل، امروز در گلزار شهداي خرمشهر است و برخي ديگر، همانجا كنار اروند، به تماشا نشسته است، تماشاي همت شيرمرداني كه او را خلق كردند و از روي او گذشتند و سندي بر هنر و اراده جوانان اين مرز و بوم افزودند.
مسئول مرکز رشد شهید تهرانی مقدم تصریح کرد: ما برای اینکه این شاهکار را برای عموم مردم در اجلاسیه شهدا قرار دهیم و تلاش داریم این کار با انجام محاسبات دقیق و بکارگیری مهندسین بسیجی انجام پذیرد.
وی بیان کرد: در اجلاسیه شهدا این ماکت را طراحی و اجرا می کنیم تا انشالله گوشه ای از مهندسی جنگ را به تصویر بکشیم که برای مردم ملموس باشند.
نظر شما