۲۷ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۱۱

مهاجر:

تنظیم روابط دولت وبخش خصوصی الزام توسعه کشاورزی است

تنظیم روابط دولت وبخش خصوصی الزام توسعه کشاورزی است

ساری - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: یکی از مهمترین الزامات توسعه کشاورزی هر کشور تنظیم روابط دولت با بخش خصوصی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله مهاجر ظهر پنج شنبه در نشست مشترک هیات رسمی جمهوری قرقیزستان با مدیران دستگاههای اجرایی، مدیران بنگاههای اقتصادی، تشکل ها و فعالین اقتصادی در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با بیان اینکه راهکار اتاق بازرگانی گشودن درب های بازارهای خارجی است، اظهارداشت: اتاق بازرگانی همواره در خصوص توسعه اقتصادی و افزایش تولید درآمد بخش خصوصی تلاش کرده است.

وی با اشاره به اینکه مازندران با دارا بودن توانمندی های بالقوه توانایی ورود به بازارهای جهانی در حوزه های مختلف را دارد، افزود: در بخش صنعت و معدن در حوزه های خودرو سازی، قطعه سازی، فولاد، سیمان، سوله سازی، کشتی سازی، لبنیات و صنایع تبدیلی مازندران فعالیت دارد.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران بیان کرد: این استان دارای ۳ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در ۳۷ شهرک صنعتی به مساحت یک هزار و ۸۴۰ هکتار است.

مهاجر با بیان اینکه مازندران در تولید انواع مواد معدنی جزو استان های برتر در کشور است، اذعان داشت: استان مازندران با دارا بودن شرایط اقلیمی خوب و مطلوب و خاک حاصلخیز در بخش کشاورزی گام های خوبی برداشته است.

وی خاطرنشان کرد: مازندران در تولید گیاهان تزیینی، آپارتمانی، گوشت سفید، مرغ، جوجه یکروزه، ماهیان گرم آبی، سردابی و تولید قزل آلا دارای رتبه برتر کشور است.

مهاجر به اولویت های سرمایه گذاری در بخش تولید بذر و نهال مرغوب، صنایع تبدیلی، ایجاد پایانه های اقتصادی و وارداتی کشاورزی، دام، طیور، آبزیان، توسعه و تجهیز ناوگان حمل و نقل جابجایی محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: در بخش شیلات پرورش ماهیان خاویاری در اراضی شالیزاری کم بازده و پرورش ماهیان سردابی و گرم آبی از قابلیت های استان در صادرات است.

وی به قابلیت های استان در بخش گردشگری اشاره و تصریح کرد: مازندران قابلیت سرمایه گذاری در گردشگری ورزشی و دریایی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه صنایع دستی این استان از حوزه های مطرح در کشور است، گفت: سه راه ارتباطی به پایتخت، سه فرودگاه و سه بندر در این استان وجود دارد.

مهاجر با بیان اینکه عمده محصولات صادراتی مازندران محصولات کشاورزی، زراعی، مواد معدنی، مصنوعات چوبی، مرکبات، لبنی و گل و گیاه است.

وی اذعان داشت: مجموعه استانی و اقتصادی استان آمادگی لازم برای همکاری فی مابین در حوزه اقتصادی را دارد.

سرمایه گذاران مازنی علاقمند به سرمایه گذاری در قرقیزستان هستند

عضو هیات مدیره اتاق مشترک ایران و روسیه با بیان اینکه سرمایه گذاران استان علاقه مند به سرمایه گذاری در قرقیزستان هستند، گفت: ایجاد هر گونه سرمایه گذاری ایجاد بستر مناسب توسط دولت قرقیزستان است.

غلام رضا عشریه نیز در نشست مشترک هیات رسمی جمهوری قرقیزستان با مدیران دستگاههای اجرایی، مدیران بنگاههای اقتصادی، تشکل ها و فعالین اقتصادی در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه صنعت پلی مری از جمله صنعتی است که مواد تولیدی خود را به کشورهای منطقه صادر می کند، اظهارداشت: مازندران در حوزه دام و طیور از قابلیت های خوبی برخوردار است و پرورش شتر مرغ چند سالیست که در استان راه اندازی شده است.

وی خواستار پیگیری اختصاص ۵۰ میلیون دلار تسهیلات خط اعتباری ایران جهت توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور شد و افزود: مسافت بسیار ایران و قرقیزستان و نبود خط پروازی مستقیم از مشکلات سرمایه گذاران اعلام شد.

همچنین رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه مازندران قابلیت و توانایی خوبی در حوزه های مختلف دارد، اذعان داشت: اراده دولت ها می تواند تفکرات سرمایه گذاری را عملیاتی کند.

شمسعلی هادی زاده معلم با بیان اینکه با تفاهم نامه و دید و بازدید به خروجی مطلوب نخواهیم رسید، تصریح کرد: باید تعریف درستی از پروژه ها داشته باشیم تا بتوانیم بصورت پلکانی این ارتباطات را گسترش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در برخی از موارد زیرساخت ها در کشور قرقیزستان ضعیف است که این موانع باید برطرف شود.  

کد خبر 2535627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha