۲۷ فروردین ۱۳۹۴، ۱۵:۴۹

زاهدی:

گرایش به اعتیاد با افزایش نشاط اجتماعی در جامعه کاهش پیدا می کند

گرایش به اعتیاد با افزایش نشاط اجتماعی در جامعه کاهش پیدا می کند

سنندج- استاندار کردستان گفت: گرایش به اعتیاد با افزایش نشاط اجتماعی در جامعه کاهش پیدا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، اولویت نخست سال جاری این شورا را پیشگیری از اعتیاد ذکر کرد وگفت:  بحث پیشگیری از اعتیاد در حوزه های مختلف امسال نسبت به سنوات گذشته باید پررنگ تر دیده شود.

وی عنوان کرد: از طریق آموزش و اطلاع رسانی اقدام بیشتری در راستای آگاه سازی آحاد جامعه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه افرادی که شرایط شغلی آنها به گونه ای است که با مردم بیشتردر ارتباط اند به عنوان گروه مرجع شناخته می شوند، اظهارداشت: گروه های مرجع بهترین و تاثیرگذارترین قشر دررابطه با آگاه سازی مردم از پدیده شوم اعتیاد هستند.

استاندار کردستان بیان کرد: گروه های مرجع در حوزه کاری خود دارای تخصص هستند ولی برای آگاه کردن مردم از عواقب اعتیاد نیاز به آموزش هایی در این خصوص دارند که امسال این مهم باید پیگیری و اجرایی شود.

زاهدی ادامه داد: از طریق رسانه ها اعم از مکتوب و غیر مکتوب نیز در سطح عمومی در جهت پیشگیری اقدام به آگاه سازی و اجتماعی کردن بحث اعتیاد به عبارتی حساس کردن مردم نسبت به این مسلئه شود.

وی با بیان اینکه موفقیت در هرکاری نیاز به داشتن حس مسئولیت نسبت به آن کار است، عنوان کرد: امسال نیز هم چون سنوات گذشته برخورد با عرضه کنندگان موادمخدر در سطح کلان وخرده فروشی صورت می گیرد و این امر در سال جاری شدت هم خواهد گرفت.

وی ادامه داد: براساس مطالعات انجام شده در جامعه ای که نشاط اجتماعی کم و افسردگی بیشتر باشد زمینه گرایش مردم به مصرف مواد مخدر بیشتر است.

استاندار کردستان  با اشاره به اینکه کودکانی که سرپرست آنها معتاد هستند بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض آلودگی قرار دارند، افزود: باید برای ممانعت از آسیب و آلوده شدن این کودکان برنامه ریزی شود و با کمک دستگاه قضایی آنها را از خانواده هایشان جدا کنیم.

زاهدی اظهارداشت:سرفصل برنامه هایی که برای ستاد در سال جاری تهیه و تدوین می شود باید عملیاتی و اجرایی شود.

کد خبر 2535639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha