۳۰ فروردین ۱۳۹۴، ۱۶:۴۱

صدری تأکید کرد:

برخورد قاطع با متخلفان حوزه سلامت و کیفیت مواد غذایی

برخورد قاطع با متخلفان حوزه سلامت و کیفیت مواد غذایی

اصفهان- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تائید ما بر سلامت غذایی حکم دادستانی درحوزه بهداشت و درمان را دارد، گفت: درحوزه سلامت مردم و کیفیت موادغذایی بسیار قاطع برخورد می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین صدری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گندم های آلوده پس از ورود به اصفهان و تبدیل شدن به آرد از سوی مسئول فنی کارخانه، نمونه برداری و آزمایشات انجام گرفت و با فرستادن نمونه های آزمایشی به چند آزمایشگاه و محرز شدن آلودگی میکروبی آردها، این محموله آرد از سطح کارخانه جمع آوری شد.

وی بیان داشت: آردهای آلوده از چرخه کار خارج شده و این در حالی است که به طور مرتب آردهای خبازی ها نمونه برداری می شود و امروز با اطمینان از سلامتی نان، آرد و گندم سخن می گویم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: کارشناسان ما بدون انجام آزمایش اظهار نظری در خصوص کیفیت و عدم کیفیت محصولی نمی کنند و از آنجائیکه مواد غذایی دارای ارزش اقتصادی نیز هست اما به دلیل اهمیت سلامت مردم به محض محرز شدن ناسالم بودن موادغذایی، این اقلام در هر حجمی معدوم می شود.

وی با اظهار اینکه در ایام نوروز هفت تن مواد غذایی بی کیفیت را معدوم کردیم، اعلام کرد: نمونه برداری و آزمایش روی مواد غذایی ضمن اینکه در سطح دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام می گیرد در دانشگاه آزاد خوراسگان هم صورت می گیرد و اگر هم در سطح خبازی ها آردی از نظر رنگ و ظاهر مشکوک به آلودگی باشد در چند مرحله مورد آزمایش قرار می گیرد.

صدری با عنوان اینکه تائید ما بر سلامتی غذایی حکم دادستانی در حوزه بهداشت و درمان را دارد، گفت: در حوزه سلامتی مردم و کیفیت مواد غذایی بسیار قاطع برخورد می کنیم.

وی اضافه کرد: برخی افراد متخلف نیز در این حوزه وجود دارند، که ما به عنوان نماینده سلامت مردم در برخورد با متخلفان کوتاه نمی آییم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه با اکیپ‌های مختلف بر سطح عرضه مواد غذایی نظارت می کنیم، گفت: هیچ وقت کارشناسان و ناظرین از دکور و ظاهر مکان های فروش و عرضه مواد غذایی بازدید نمی کنند بلکه آشپزخانه ها و انبارها این مکان ها نیز مورد نظارت و بازرسی قرار می گیرد.

وی  هفته سلامت را سمبلی برای ارتقاء سیستم بهداشت و درمان در طول سال عنوان کرد و ادامه داد: همه رویکردهای ما در این هفته این است که به آموزش، تبلیغات و حساس‌سازی مردم بپردازیم و بتوانیم در طول سال با کمک دانشگاه و همچنین کارگروه سلامت و امینت غذایی استان اهداف را دنبال و در راستای بهبود بهداشت و درمان جامعه تلاش کنیم.

صدری با تاکید بر مشکلاتی که جمعیت حاشیه شهرها دارند، گفت: در سال جاری قصد داریم که حدود ۴۰۰ هزار نفر جمعیت حاشیه‌نشین استان را در قالب راه‌اندازی پایگاه‌های سلامت و مراکز جامع سلامت پوشش دهیم تا بتوانیم مشکلات بهداشتی درمانی آنها را برطرف کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: دیدگاه مرکز بهداشت استان افزایش کیفیت خدمات است تا بدین ترتیب همه مردم استان حداقل یک بار در سال ویزیت شده و بیماری‌های مزمن آنها شناسایی شود.

وی ادامه داد: این طرح در ابتدا از مراکز روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر آغاز شد تا بتوانیم برای همه مردم استان شناسنامه سلامت تهیه کنیم زیرا به این نکته معتقد هستیم که اگر بیماری مردم را مراقبت کنیم در حقیقت سلامت مردم را مراقبت کرده‌ایم.

صدری همچنین تلاش در راستای ارتقای هتلینگ و بهبود استانداردها در کلیه مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت و همچنین ارتقای خدمات بهداشت دهان و دندان از نظر کمیت و کیفیت در مراکز بهداشتی درمانی را از دیگر اولویت‌های پیش روی مرکز بهداشت استان قلمداد کرد و در پایان سخنان خود گفت: تحول در نظام سلامت همچنان به قوت خود باقی است و امیدوار هستیم اقدامات ما رضایت همه مردم را در بر گیرد و از اصحاب رسانه هم می‌خواهیم که فعالیت‌های دست‌اندرکاران حوزه سلامت را به گوش مردم برسانند و مشکلات مردم را در این حوزه به مسئولین گزارش کنند تا در ارتقای وضعیت بهداشت و درمان جامعه گام‌های مؤثرتری برداشته شود.

کد خبر 2537619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha