به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بهاروندی ظهر پنجشنبه در کارگروه جنگل های استان با اشاره به اینکه جنگل های بلوط استان به نسبت های متفاوتی دچار خسارت شده اند اظهار داشت: ۲۲ هزار هکتار از جنگل های بلوط استان بین ۷۵ تا ۱۰۰ درصد دچار خسارت شده اند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان خسارت جنگل های بلوط به مناطق جنوبی استان به ویژه منطقه چگنی، پلدختر و کوهدشت مربوط می شود افزود: سال گذشته متعهد شدیم ۱۱ هزار هکتار از سطح جنگل های بلوط استان را احیا کنیم که بالای ۵۰ درصد از این عرصه ها را شناسایی کردیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان اضافه کرد: سال گذشته مجوز احیاء پنج هزار و ۳۰۰ هکتار از جنگل های بلوط صادر شد که روی چهار هزار هکتار از این مقدار عملیات احیا صورت گرفت و این در حالی است که تنها ۲۰ درصد اعتبار مصوب شده برای این کار تخصیص داده شده.
بهاروندی با بیان اینکه تنها مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان برای انجام عملیات احیای بلوط به سازمان منابع طبیعی پرداخت شده است عنوان کرد: این در حالی است که سازمان منابع طبیعی استان برای انجام عملیات احیا در سطح این چهار هزار هکتار بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان با بخش خصوصی قرارداد بسته است.
وی با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی استان این آمادگی را دارد که ۱۱ هزار هکتار از جنگل های بلوط آسیب دیده در استان را در نیمه اول سال جاری احیا کند عنوان کرد: سال گذشته در پنج شهرستان استان عملیات احیا بلوط انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان گفت: این سازمان سال گذشته متعهد شد ۱۵۰ هزار نهال بلوط را تامین کند که در یک اقدام ابتکاری توانست ۷۸۰ هزار نهال بلوط را تولید کند.
بهاروندی تصریح کرد: استاندار لرستان مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان در قالب طرح توسعه فضای سبز به استان تخصیص داد که این رقم به طور ۱۰۰ درصد محقق شد و عملیات توسعه فضای سبز نیز بصورت ۱۰۰ درصد صورت گرفت.
نظر شما