به گزارش خبرنگار مهر، حسن واحدی شامگاه شنبه در نخستین جلسه شورای اداری در سال ۹۴ كه در محل استاندارى برگزار شد اظهار كرد: با توجه به شرایط و ظرفیت كلانشهر مشهد در زمینه جذب زائر و گردشگر باید محور توسعه استان بر امر زیارت و گردشگری به ویژه در طرح های عمرانی متمرکز شود.
وی با بیان اینكه توجه به زیارت آسان، ارزان و با کیفیت و نیز تکریم زائران برای افزایش ماندگاری زائر و ترویج فرهنگ رضوی و تثبیت این آن ضروری است افزود: در همین راستا تلاش شده تا با کار گروهی پنج هزار طرح عمرانی ملی و استانی را در دستور كار قرار داده و دنبال كنیم.
معاون هماهنگی امور زائران خراسان رضوی ادامه داد: باهمت و همكاری مدیران اجرایی در زمینه طرح های عمرانی كه سالانه یك هزار میلیارد تومان اعتبار دارد توانستیم آب، گاز و برق روستایی و شهری را بیش از ۹۰ درصد و در بعضی از موارد تا صد درصد تامین كنیم.
وی عنوان كرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد حمل و نقل و ۵۲ درصد اقامت كشور در خراسان رضوی انجام می شود که برگرفته از یک کار تیمی و گروهی توسط ستاد خدمات سفر با ظرفیت ۵ هزار نفر در استان است.
واحدی بیان كرد: همچنین خراسان رضوی توانسته رتبه نخست ساخت مسکن مهر و کسب رتبه عالی را در بحث جذب صد در صدی اعتبارات استانی را در كشور به دست آورد.
وی تصریح كرد: یكی دیگر از اقدامات استانداری در سال گذشته تدوین و تهیه بسته ۳ ساله حاشیه شهر مشهد با مشارکت بخش خصوصی بوده است.
واحدی ادامه داد: همچنین با همت و تلاش مشاروان و پیمانکاران نقشه بافت فرسوده برای بیش از ۵۰ شهر استان نیز مصوب شده است.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی در ارتباط با توسعه بخش روستایی خراسان رضوی گفت: یكی از مهمترین تحولاتی كه در این زمینه اتفاق افتاد حرکت ازعمران روستایی به توسعه روستایی بود كه امسال با رویكرد ارتقا سطح تولید و صنایع دستی در روستاها ۱۰۰ روستا به منظور اجرای این طرح انتخاب شدند.
وی اضافه كرد: در همین راستا ۷۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سینگین برای روستایان تدارك و در نظر گرفته شده و اقدامات ممیزی تمام راه های روستایی نیز انجام شد.
وی اشاره كرد: همچنین در ادامه طرح های توسعه عمرانی در شهر مشهد نیز مطالعات طرح جامعه ترافیک و مطالعات کامل خط دو و سه قطار شهری نیز به پایان رسید.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: برای رسیدن به اهداف عمرانی استان نیازمند مشارکت تمامی دستگاه های مدیریتی، متخصصین، دانشگاهیان و نیز تمامی کانون های علمی و تخصصی استان هستیم چرا كه آنها می توانند در تمام مراحل برنامه ریزی، پیگیری منابع مالی و اجرای پروژه های مالی نقش موثری ایفا كنند.
واحدی با اشاره به شرایط مالی و اعتباری خراسان رضوی توضیح داد: با توجه به كمبود منابع مالی دولتی ما نیازمند همدلی و همراهی تمامی دستگاه های اجرایی استان جهت استفاده از منابع مالی غیر دولتی در پیشبرد پروژه های عمرانی هستیم.
وی تاكید كرد: به همین منظور همراهی بانک های استان بهترین کمک به تامین منابع مالی غیر دولتی خواهد بود، منابع مالی که متعلق به مردم است و در اختیار بانک ها قرار دارد، اگر مساعدت و همراهی داشته باشند استفاده های شایان توجهی به وجود خواهد آمد.
نظر شما