دكتر پرويز افشار در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، گفت : 4 سال پيش تنها 4 مركز درماني در زندانهاي كشور وجود داشت كه پس از تصويب احداث بيمارستانهاي تخصصي در زندانها در سال 80 ، كار ساخت اين بيمارستانها در زندانهاي سراسر كشور آغاز شد و تاكنون به 16 مركز درماني رسيده است .
وي افزود : تا پايان برنامه چهارم توسعه كشور بر اساس برنامه زمان بندي شده تعداد بيمارستانهاي تخصصي در زندانهاي كشور به 30 مركز خواهد رسيد.
افشار ياد آور شد : البته در تمام زندانها، اردوگاهها و كانونهاي اصلاح و تربيت خدمات درماني در قالب كار درمانگاهي توسط پزشكان متخصص به مددجويان متقاضي ارائه مي شود.
وي بهداشت ، آموزش و ارائه خدمات پاراكلينيك براي مددجويان را ركن دانست و اظهار داشت : زندانيان به دليل آنكه از خدمات اجتماعي در خارج از زندان بهره نگرفته اند ، نسبت به ساير افراد جامعه آسيب پذيرتر هستند . به همين دليل در بدو ورود به مسائل بهداشتي آنها توجه مي شود.
مديركل بهداشت و درمان سازمان زندانهاي كشوردر ادامه به اجراي طرح غربالگري بهداشتي در زندانهاي كشور اشاره و گفت : به منظور جلوگيري از رفتارهاي پرخطر و نيز انتقال بيماري از اين راه تيم درمان مستقر در قرنطينه زندانها در ابتداي ورود مددجو طرح غربالگري بهداشتي را انجام مي دهند و افراد مختلف را از نظر بيماري شناسايي مي كنند.
وي خاطر نشان كرد: افراد بر اساس تقسيم بندي تيم غربالگر تا پايان دوران محكوميت مورد حمايت و درمان واقع مي شوند.
نظر شما