به گزارش مهر، اين نمايشگاه در كتابخانه جاويد الاثركاظم اخوان شهررباط كريم تا هشتم آذرماه جاري برپا خواهد شد.
بنا بر اين گزارش اين نمايشگاه شامل 2 هزارعنوان كتاب شامل 8 هزار جلد در موضوعات ديني و قرآني ، رايانه ، علمي ، تاريخي ، ادبي ، روانشناسي ، اجتماعي و بخش تازه هاي نشر و نرم افزارهاي قرآني خواهد بود.
در حاشيه اين مراسم حجت الاسلام محمدي نژاد ، ضمن بازديد از نمايشگاه مذكور گفت: ظلم به بندگان و ترويج تبعيض و بي عدالتي در نتيجه فقدان توجه و تعمق در كتاب آفرينش است.
امام جمعه شهررباط كريم افزود: كتاب شامل دو نوع مختلف باطني و ظاهري است كتاب ظاهري در دسترس همگان بوده و كتاب باطني كتاب آفرينش است.
به گفته وي تعمق در كتاب آفرينش و كشف راز خلقت انسانها يكي از بزرگترين دروس اجتماعي است و مي تواند تحولات مثبت عظيمي براي جامعه بوجود آورد.
رييس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اين شهرستان ، ادامه داد : متاسفانه درجامعه كنوني درصد مطالعه خيلي پايين است و اين امر، بايد با فرهنگسازي مناسب اصلاح شود.
وي خاطرنشان ساخت : وجود انسانهاي فاضل و دانشمند وفرهيخته عصرامروز مرهون مطالعات و تعمق آنان دركتب متفاوت است.
محمدي نژاد ادامه داد : كتاب مي تواند ضمن انتقال انديشه هاي ديگران و به ويژه انديشه هاي ديني كه از سرچشمه زلال علوم قرآني و اهل بيت عصمت و طهارت جاري شده تاثيرات عميق و رشد فزاينده اي در افراد به وجود آورد.
وي با اشاره به هفته كتاب و كتابخواني ، ازجوانان وكليه اقشارجامعه خواست تا با مطالعه وكتاب انس و الفت بيشتري برقرار كنند .
گفتني است نمايشگاه ديگري درمحل فرهنگسراي قلم نسيم شهرهمزمان با نمايشگاه فوق الذكربا همان تعداد عناوين كتاب افتتاح شد .


نظر شما