به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، پرويز داوودي كه در همايش بزرگ بسيج سازندگي سخن مي گفت، با اشاره به تعابير مختلفي كه امام خميني(ره) در خصوص بسيج، اظهار داشت: اگر فقط به شكل ظاهري بسيج نگاه كنيم، مي توانيم نمونه هاي مختلفي را در دنيا همانند آن پيدا كنيم در حاليكه با نگاهي عميق تر متوجه مي شويم منظور امام تشكيل يك نهضت و جريان فكري بوده است.
معاون اول رييس جمهوراضافه كرد: بسيج در تعداد خاصي از افراد خلاصه نمي شود، زيرا اين تفكر با از بين رفتن افراد دچار تضعيف نخواهد شد.
وي در خصوص طرح بسيج سازندگي هم گفت : ما در اين طرح فقط قصد نداريم به عمران و آباداني بخشهاي محروم كشور بپردازيم ، بلكه هدف مهمتر ترويج فرهنگ بسيجي است .
داوودي تشكيل دولت نهم را نيز در راستاي ترويج فرهنگ بسيجي عنوان و تاكيد كرد : جرياني كه خواستار توسعه فرهنگ بسيجي بود از درون مناطق محروم كشور رشد كرد و موجب پيروزي كسي شد كه در مدت دو ماه مانده به انتخابات انتظار پيروزي او زياد نبود.
معاون اول رييس جمهور خاطر نشان كرد : هيچ چيز نمي تواند انتخابات را به جز با عنوان يك حركت عمومي فرهنگ بسيجي تفسير كند ، زيرا اين حركت ريشه اي است كه همه ما را به هم پيوند داده است .
وي با اشاره به طرحهاي مختلف دولت براي ريشه كني محروميت از استان هاي كشور گفت : تفكر بسيجي ما را ملزم به رسيدگي به محرومان كرده است و بسيج سازندگي در اين راه مي تواند كمك هاي بسياري را به دولت داشته باشد.
داوودي كه خودش سابقه فرماندهي گردانهاي عاشورا را دارد در ادامه خطاب به بسيجيان گفت : شما يكي از قويترين ابزار دولت براي رسيدن به اهداف عدالت خواهانه اش هستيد چون هيچ كس همانند فردي كه تفكر بسيجي دارد به فكر مردم كشورش نيست.
معاون اول رييس جمهور تاكيد كرد : دولت قطعا در مسير اهداف بسيج حركت مي كند .
دكتر داودي سفرهاي هيات دولت به استان ها را در جهت كمك به محرومين و مناطق محروم دانست و گفت : بروكراسي موجود در كشور براي كمك به محرومين تنظيم نشده است و وقتي دولت در اين مسير حركت مي كند مطمئنا با مخالفتهايي مواجه مي شود.
وي افزود : درست است كه اين سفرها براي رفع مشكلات استاها انجام مي شود، اما نياز به پيگيري هاي دولت و همت بسيجيان دارد .
داوودي با اشاره به نقش بسيجيان براي رفع محروميت ها، اظهار داشت: با وجود منابع و نيروي انساني كافي ، نياز به همت و تفكر بسيجي براي توسعه كشور لازم است چون بسيجيان دغدغه كافي براي حل معضلات هموطنان خود را دارند .
معاون اول رييس جمهور ديگر موضوع مورد تاكيد خود را علم آموزي بسيجيان دانست و گفت : تفكر بسيجي نمي تواند فقط از علومي كه ره آورد غرب است، استفاده كند بلكه بايد خودش به سمت توليد علم برود .
داوودي موضوع استقلال علمي ايران را در گرو استفاده از تفكر بسيجي دانست و اضافه كرد :بايد بسيجيان زمينه ساز توليد علم باشند چون در عرصه علمي كشور به افرادي نياز داريم كه عرق ملي و انقلابي داشته باشند.
معاون اول رييس جمهور علمي كه توسط بسيجيان توليد شود را موجب رفع محروميت از كشور عنوان كرد و افزود : دولت نهم از هر كاري كه در زمينه توليد علم توسط بسيجيان باشد حمايت مادي و معنوي مي كند.
نظر شما