به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه سمنان، تیم هفت آسمان از شهرستان شهرکرد به سرپرستی حجت الله صفرپور با ثبت نسبت بار به وزن ۵۹۴.۴۴ در هشتمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی سمنان مقام اول را به خود اختصاص داد.
تیم اسپارک از دانشگاه سمنان به سرپرستی حسین رجبی نسب با ثبت راندمان ۵۶۰.۵۳ به مقام دوم رسید.
جایزه سوم هم به تیم East Bridge از موسسه آموزشی خاوران به سرپرستی علیرضا جاودانیان اختصاص یافت.
تیم Unbroken به سرپرستی نیلوفر فاطمی پیام از دانشگاه سمنان هم جایزه پل مهندسی را به خود اختصاص داد.
به منظور رقابت بیشتر تیم های دانشگاه سمنان جوایزی نیز برای دو تیم برتر دانشگاه سمنان در نظر گرفته شده بود که در نهایت جایزه اول را تیم هامان به سرپرستی علی عسگری و جایزه دوم را تیم کلبه آلوا به سرپرستی مسعود قربانی به دست آوردند.
در این مسابقه ۳۴ سازه به نمایش گذاشته شد که از این میان ۲۶ سازه مجوز بارگذاری را پیدا کردند و به مدت دو روز با هم به رقابت پردا ختند.
اولین کنفرانس ملی بازاریابی خدمات در دانشگاه سمنان برگزار شد
دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی بازاریابی و خدمات در دانشگاه سمنان ضمن اشاره به اینکه این کنفرانس با تاکید بر چالش ها و راهکارهای بازاریابی در صنعت بیمه برگزار شد، گفت: ۱۶۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که پس از دو مرحله داوری ۷۰ عنوان مقاله پذیرش شد.
مرتضی ملکی یادآور شد: علاوه بر مقاله های درنظر گرفته شده برای ارایه به صورت سخنرانی و پوستر ۱۹ عنوان مقاله دیگر نیز در مجموعه مقالات این کنفرانس به چاپ می رسد.
وی افزود: خدمات بیمه در سند چشم انداز ۱۴۰۴، آینده بازار یابی خدمات، نقش خدمات بیمه در اقتصاد دانش بنیان، توسعه خدمات جدید در صنعت بیمه، کارآفرینی و خدمات بیمه و روش های نوین در فروش خدمات بیمه محورهای اولین کنفرانس ملی بازایابی خدمات در دانشگاه سمنان است.
دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی بازاریابی خدمات در دانشگاه سمنان با بیان اینکه موضوع بازاریابی خدمات و کیفیت آن از مسایل مهم کشور و صنعت بیمه بازوی قوی اقتصادی در ایران است، افزود: میزان نفوذ بیمه در بین خانواده های ایرانی از آمارهای جهانی بسیار پایین تر است.
ملکی افزود: چرایی این موضوع به عنوان محور اصلی این کنفرانس انتخاب شده تا با بررسی چالش های پیش روی آن و ارائه راهکارهای علمی مناسب، گامی برای برطرف شدن مشکلات پیش روی این صنعت برداشته شود.
نبود تعادل بین بیمه های اجباری و غیراجباری
مدیر عامل شرکت بیمه دانا نیز در این کنفرانس ملی، به انحصار دولتی بیمه ها اشاره و خاطرنشان کرد: نبود تعادل بین بیمه های اجباری و غیراجباری مشکل صنعت بیمه کشور است.
بیژن صادق با اشاره به تاثیر سوء اجباری بودن بیمه شخص ثالث خودرو در کشور، گفت: اینکه بیمه شخص ثالث به خودرو تعلق دارد و افراد نادیده گرفته می شوند نیز به مشکل بیمه شخص ثالث در کشور تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه نبود نیروی انسانی متخصص بیمه چالش بزرگ صنعت بیمه کشور است، خاطرنشان کرد: بیمه مرکزی ایران نیز از حالت ریاست بیمه ها باید به حالت نظارتی تبدیل وضعیت دهد.
مدیر عامل شرکت بیمه دانا به سهم اندک بیمه های غیردولتی از پروژه های عمرانی در کشور اشاره کرد و گفت: حداکثر سهم این بیمه ها در این بخش حدود ۳۰ درصد است.
صادق، تعریف بیمه نامه های جدید، بازطراحی توانگری مالی شرکتهای بیمه ای، تغییر نگاه به صنعت بیمه و کمک به توسعه فرهنگ بیمه در بین مردم را نیازهای اصلی صنعت بیمه کشور عنوان کرد.
بیمه متناسب با شرایط و خطرپذیری های مختلف تعریف شود
مدیر عامل شرکت بیمه آسیا نیز در این کنفرانس ملی گفت: مقررات امروز بیمه کشور که توسط نخبگان بیمه نوشته شده است، دست شرکتهای بیمه ای را بسته است.
ابراهیم کاردگر با اشاره به این دیدگاه در کشور که بیمه ها نتوانسته اند رسالت خود را انجام دهند، خاطرنشان کرد: در مسیر حرکت صنعت بیمه برای توسعه تناقض وجود دارد.
وی ادامه داد: در تعریف بیمه نامه ها در کشور، از بین عرضه و محصول، عرضه باید جایگزین اصل قرار گرفتن محصول را بگیرد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از خطرها صنایع تولیدی کشور را تهدید می کند ولی برای این خطرپذیری ها بیمه ای تعریف نشده است، تصریح کرد: بیمه متناسب با شرایط و خطرپذیری های مختلف باید در کشور تعریف شود.
مدیر عامل شرکت بیمه آسیا با بیان اینکه فقط پنج میلیون نفر در کشور بیمه زندگی دارند، افزود: این در حالی است که بیمه زندگی در جهان به گونه ای جا افتاده است که هر فرد ژاپنی چهار نوع بیمه زندگی دارد.
کارگاه آموزشی شوه های نوین بازایابی خدمات بیمه نیز در اولین کنفرانس ملی بازایابی خدمات در دانشگاه سمنان برگزار شد.
علی صنایعی استاد تمام دانشگاه اصفهان، پرویز درگی استاد برجسته حوزه بازاریابی و تعدادی از استادان و دانشجویان و فعالان صنعت بیمه در اولین کنفرانس ملی بازاریابی و خدمات در دانشگاه سمنان حضور داشتند
سیستم تولید انرژی الکتریکی از تایر خودرو به وسیله مبدل های فشار ثبت اختراع شد
سیستم تولید انرژی الکتریکی از تایر خودرو به وسیله مبدل های فشار توسط محققان دانشکده برق و کامپیوتر و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت اختراع شد.
داوود معروفی مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: «سیستم تولید انرژی الکتریکی از تایر خودرو به وسیله مبدل های فشار» توسط دکتر نیما امجدی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان، مسعود قنبری از فارغ التحصیلان این دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه در اداره کل مالکیت صنعتی و ثبت اختراع به شماره ۸۵۱۱۹ به ثبت رسید.
دکتر امجدی نیز در توضیح این اختراع گفت: ایده این اختراع تلفیقی از مهندسی برق، مکانیک و متالورژی بوده و راهکاری جدید در زمینه تولید انرژی الکتریکی توسط تایر خودرو است.
وی هدف از این اختراع را تولید انرژی موردنیاز قطعات کم مصرف الکتریکی و الکترونیکی خودرو دانست و گفت: در این اختراع و بنا به قانون اول ترمودینامیک، سیستم مولد توان، انرژی تولید نمی کند بلکه انرژی را که از سوخت خودرو حاصل می شود و بصورت انرژی گرمایی و یا به هر شکل ناخواسته دیگری هدر می رود به انرژی الکتریکی تبدیل می کند.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان ادامه داد: با ایزولاسیون قطعات و المان های مجموعه در مقابل دما سعی شده تا از هدر رفت انرژی و کاهش رسانش جلوگیری شود.
وی در خاتمه گفت: از مهمترین مزایای این سیستم می توان به افزایش طول عمر باتری خودرو و امکان نصب قطعات الکترونیکی بیشتر بر روی وسیله نقلیه و تغذيه آنها با تبديل انرژي تلف شده به انرژي مفيد اشاره کرد.
نظر شما