۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۴۹

آیت الله محمدی:

هم کفو بودن در ازدواج باید از لحاظ دینی و فرهنگی نیز باشد

هم کفو بودن در ازدواج باید از لحاظ دینی و فرهنگی نیز باشد

همدان-نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینکه هم کفو بودن در ازدواج فقط مسئله اختلاف طبقاتی و اقتصادی را شامل نمی شود، گفت: هم کفو بودن باید از لحاظ دینی و فرهنگی نیز باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر چهارشنبه در شورای فرهنگ عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه باید طوری شود که ازدواج ها در جامعه قبل از دوران دانشجویی انجام گیرد، اظهار داشت: رساله ای در شورای فرهنگ عمومی استان همدان با عنوان سبک زندگی اسلامی تهیه شده است.

وی با بیان اینکه این رساله باید دقیق تر و کامل تر تهیه شود، افزود: از مسئولان درخواست دارم که در این رساله از احادیث و آیات و روایت امامان در مورد سبک زندگی اسلامی و نحوه رفتار زن و مرد نیز استفاده کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه در ازدواج زن و مرد هم کفو بودن مسئله اصلی است، عنوان داشت: متاسفانه طوری شده که جوانان بر اساس هوا و هوس با هم ازدواج می کنند و بعدها در زندگی دچار مشکل می شوند.

آیت الله محمدی با تاکید بر اینکه هم کفو بودن فقط مسئله اختلاف طبقاتی و اقتصادی نیست، ابراز داشت: هم کفو بودن باید از لحاظ دینی و فرهنگی نیز باشد.

وی با اشاره به اینکه در دین اسلام احادیث و روایات فراوانی در مورد روابط حسنه زن و شوهر وجود دارد، ابراز داشت: خوش اخلاقی و بد اخلاقی همسران در محیط خانواده نسبت به یکدیگر در پایداری بنیان خانواده بسیار موثر است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه بداخلاقی مرد نسبت به خانواده عقوبت سختی دارد، گفت: عبادت های زنی که ناراحتی شوهرش را فراهم کند مورد قبول درگاه حق نیست.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه مرکز رصد اجتماعی کشور در دولت جدید شکل گرفته است، ابراز داشت: این مرکز متشکل از همه دستگاه ها، دانشگاه ها، نهاد های اجتماعی و فرهنگی است.

محمد ابراهیم الهی تبار با اشاره به اینکه این مرکز سیمای اجتماعی جامعه را مورد رصد قرار می دهد، ابراز داشت: موضوع سنجش سرمایه اجتماعی تصمیمی بوده که مجموعه کشور گرفته است.

وی با بیان اینکه مرکز رصد اجتماعی با دریافت و تجزیه و تحلیل داده ها اقدام به رصد سیمای اجتماعی در استان ها و در جامعه می کنند، بیان کرد: یکی از سیاست های راهبردی در برنامه پنجم توسعه مسائل اجتماعی بوده است.

الهی تبار تاکید داشت: بررسی وضعیت موجود در استان همدان و استفاده از ظرفیت ها لازم است چراکه بررسی عوامل و علل آسیب ها موجب می شود تا برنامه اجرایی در این حوزه داشته باشیم.

معاون فرهنگی سازمان ورزش و جوانان استان همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه بیشتر مسائل فرهنگی عامل اصلی طلاق در جامعه شده است، ابراز داشت: آمار طلاق در استان همدان در سال ۹۲ نسبت به سال قبل تر ۴۰۰ مورد افزایش داشت در صورتی که آمار طلاق در سال گذشته نسبت به سال ۹۲، ۷۰ مورد افزایش یافته است.

اسدالله ربانی مهر با تاکید بر اینکه مشکل اصلی جامعه درخصوص موضوع طلاق مسائل فرهنگی است، عنوان داشت: این موضوع نشان می دهد که باید دستگاه های فرهنگی در استان همدان به طلاق توجه بیشتری داشته باشند.

وی از برگزاری ۳۰ همایش و کارگاه آموزشی در دانشگاه آزاد واحد همدان و جهاد دانشگاهی استان خبر داد و گفت: آموزش زوجین قبل از ازدواج موضوع مهمی است که باید بیش از پیش به آن توجه شود..

کد خبر 2565002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha