۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۴۱

ستاری:

بدون اقتصاد دانش‌بنیان حمایت از دانشجویان ممکن نیست

بدون اقتصاد دانش‌بنیان حمایت از دانشجویان ممکن نیست

قم – معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: تا زمانی که نتوانیم اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم نمی توانیم دانشجویان را حمایت کرده و از فرار مغزها جلوگیری کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری قبل از ظهر پنج شنبه در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری اظهار داشت:‌ اتکا به نفت موجب شده حوزه تولید و اقتصاد را کنار گذاشته و یادمان برود که نخبگانی داریم و با حمایت و پرورش آنها می توانیم در اقتصاد دانش بنیان بسیار موفق باشیم.

وی ابراز کرد: تا زمانی که نتوانیم اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم نمی توانیم دانشجویان خود را نگه داریم و در تلاش هستیم تا اقتصاد دانش بنیان را مردمی کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: شرکت های بزرگ در جهان همچون گوگل، فیسبوک و مایکروسافت با استفاده از فکر رشد کرده اند، ما باید به دانشجویانمان اهمیت بدهیم و راهی را به آنها نشان دهیم که آن را در پیش بگیرند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان افزود:‌ دانشگاه باید از فروش تکنولوژی هزینه های خود را تامین کند.  دانشگاه نسبت به فارغ التحصیلی دانشجویان مسئول است در حالی که چهار و نیم میلیون دانشجو در کشور داریم که پس از فارغ التحصیلی بیکار می شوند.

وی در این زمینه ابراز کرد: باید سیستمی باشد که بر این مسائل نظارت داشته باشد و تعامل با حوزه علمیه می تواند بسیار موثر باشد.

هنوز از ظرفیت علوم انسانی استفاده نکرده ایم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان این که علوم انسانی پایه تمام اتفاقات دنیا است، عنوان کرد: در حوزه تجاری سازی بسیار ضعف داریم و متاسفانه نتوانسته ایم از علوم انسانی با وجود توانایی های زیادش آن استفاده و بهره گیری کنیم.

وی عنوان کرد: فلسفه ای در علوم انسانی وجود دارد و علوم انسانی پایه تمام اتفاقات دنیا است، به طوری که رئیس فیسبوک فردی جوان است که تحصیلاتش علوم انسانی بوده است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: ما در دانشگاه وقت و جوانی دانشجو را می گیریم اما از ظرفیت دانشجوهایمان استفاده نمی کنیم.

قدرت نانو از انرژی هسته ای بیشتر است

ستاری با اشاره به سلول های بنیادی و علوم شناختی تصریح کرد: آی تی سی حوزه ای است که به فلسفه نیاز دارد و نانو توانایی دارد که چند سال آینده در قدرتمندی کشورها مطرح می شود و دیگر بحث هسته ای منتفی می شود.

وی اظهار کرد: در بنیاد علمی نخبگان آئین نامه جدیدی در حال تصویب است که در آن نوع نگاه به نخبه بسیار تغییر کرده است.

در این جلسه قرار شد کمیته ای مشترک میان حوزه های علمیه و بنیاد نخبگان تشکیل شود.

کد خبر 2565548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha