به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن هاشمی شامگاه پنجشنبه در جمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در برج پژوهشی محمدرسول الله(ص) گردهم آمدند، گفت: برج پژوهشی شیراز می تواند منجر به شناسایی محققان شایسته و موجب عدالت در توزیع منابع شود .
وی تاکید کرد: با وجود مراکز تحقیقاتی فعال در این برج و اعضای هیئت علمی آن، باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که محققان فعال شناسایی شوند و با استفاده از این بستر زمینه رشد آنها فراهم شود.
دکتر هاشمی با اشاره به تاکید رئیس جمهوری بر بین المللی شدن مراکز دانشگاهی شیراز، بیان کرد: مراکز آموزش عالی سلامت در ۵ سطح درجه بندی می شوند که دانشگاه های بین المللی ، ملی ، استانی، دانشکده های استانی و مراکز آموزش عالی سلامت از جمله آنهاست و امیدواریم که دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به توانمندی ها جزو ۳ تا ۵ دانشگاه بین المللی برتر کشور شود.
وی افزود: پژوهشها در حوزه سلامت باید هدفمند شوند و به صورت ماموریت از طرف دانشگاه ها تعریف گردند تا بتوانیم افرادی که به عنوان گوهرهایی نایاب در این زمینه شناسایی می شوند ، برون داد بین المللی داشته باشند.
برج پژوهشی محمد رسوال الله(ص) دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در تیرماه ۱۳۹۲ افتتاح و در سال ۱۳۹۳ رسما مورد بهره برداری قرار گرفت و هم اکنون ۲۱ مرکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را تحت پوشش قرار داده است .
این برج پژوهشی، در ۱۲طبقه و هفت هزار مترمربع احداث شده و مرکز مشاوره تحقیق و کامپیوتر، مراکز تحقیقاتی قرآن، حدیث و طب، قلب و عروق، پیوند، تصویربرداری پزشکی، نوزادان، ناباروری، مادر و جنین، نورولوژی بالینی، تغذیه، بیهوشی، سالمندی، علوم پایه، غدد، پیوند، علوم اعصاب، گوارش و کبد، کولورکتال، آلرژی، هماتولوژی، انستیتوپزشکی ترمیمی، آزمایشگاه مرکزی و دفتر مجله هم اکنون در این برج مستقر هستند.
نظر شما