به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر سيد حسن قدسي پور افزود: يكي از وظايف وزارت علوم، سياستگذاري براي پژوهش كشور است. اين وزارتخانه در صدد است، پژوهشگران را در جهت شتاب بخشيدن به فعاليت هاي پژوهشي در كشور شناسايي و حمايت كند.
وي تصريح كرد: وزارت علوم در نظر دارد، در رابطه با ايجاد كانون هاي تفكر سخت گيري هاي زيادي را انجام ندهد و هر متقاضي را با شرط توانايي انجام امور استراتژيك بپذيرد. در صورتي كه معياري در زمينه توانايي افراد به انجام امور استراتژيك ارائه شود وزارت علوم آن را پذيرا است و به هر نحوي كه احساس كند فرد يا افرادي توانايي انجام كار را دارند، موافقت اصولي را براي مدت محدودي به آنها ارائه مي كند تا پس از اين مدت خروجي و نتيجه كار مشاهده و ارزيابي شود.
مدير كل معاونت پژوهشي وزارت علوم وظيفه اصلي كانون هاي تفكر را ايده پردازي استراتژيك براي سازمان ها دانست و در خصوص حمايت هاي مالي از آنها افزود: وزارت علوم در جهت چگونگي افزايش بودجه براي حمايت از كانون هاي تفكر و درست صرف كردن اين بودجه برنامه ريزي هاي لازم را بايد انجام دهد. همچنين بحث هاي بسياري بايد با سازمان مديريت و برنامه ريزي در خصوص آينده بودجه و افزايش آن صورت گيرد.
سيد حسن قدسي پور خاطرنشان كرد: حمايت هاي لازم براي اين كانون ها در حال بررسي است و مشكل كلي كمبود بودجه در تمام بخش ها مشهود است به طوريكه كه تاكنون بودجه اين كانون ها توزيع نشده است.
مدير كل معاون پژوهشي وزارت علوم تصريح كرد: وزارت علوم، ضمن اينكه حمايت از كانون هاي تفكر را وظيفه خود مي داند و با سازمان مديريت مذاكراتي را در اين خصوص انجام مي دهد، اميدوار است كانون هاي تفكر مستقل باشند و بي نياز از حمايت هاي دولت فعاليت كنند.
نظر شما