حمیدرضا الله بداشتی در حاشیه برگزاری اولین جلسه ستاد عالی هجرت استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: ۳۱ پروژه سازندگی شامل غسال خانه، مسجد، جاده، خانه عالم، آبرسانی، خانه بهداشت، سرویس بهداشتی در استان به پایان رسیده و تحویل شده است.
وی افزود: برای اجرای این طرحها در سال گذشته بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و ۲۳ پروژه نیز در حال اجراست و ۲۵ طرح نیز نیمه کاره است که با تامین اعتبار لازم تکمیل می شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قزوین تصریح کرد: مهمترین هدف جهاد کشاورزی غنی سازی اوقات فراغت جوانان در عرصه های سازندگی، مردم یاری و خدمات رسانی و آشنایی جوانان با فرهنگ کار و تلاش و فعالیت های گروهی و نیز کمک به توسعه سازندگی و رفع محرومیت در کشور بویژه در روستاها و مناطق محروم است.
این مسئول بیان کرد: ویژگی های طرح بسیج سازندگی و محرومیت زدایی کوتاه مدت و زود بازده بودن آن است و فراگیر و گستردگی، عدم پیچیدگی تخصصی، عمومی و عام المنفعه بودن از نقاط قوت فعالیتهای بسیج سازندگی است که با داشتن جذابیت طرح هجرت ۳ برای جوانان شاهد استقبال چشمگیر جوانان از آن هستیم.
وی اظهارداشت: آشنایی جوانان با کار گروهی و فرهنگ کار و تلاش، آشنایی با روستاها و مناطق محروم کشور، کار آموزی و کسب مهارت جوانان در عرصه های مختلف، معرفی عرصه های اقتصاد مقاومتی از مزایای اردوهای طرح هجرت است.
اهداف طرح هجرت سه
الله بداشتی در خصوص اهداف اجرای طرح هجرت سه گفت: غني سازی اوقات فراغت جوانان در عرصه هاي سازندگی و مردم ياری، عمق بخشيدن به فرهنگ و تفكر ايثار، تلاش و سازندگی، کمك به دولت در رساندن خدمات به روستاها و مناطق محروم و دوردست، كمك به كاهش هزينه های دولت با غني سازی اوقات فراغت جوانان كه منجر به پيشگيري و جلوگيری از افزايش اعتياد وكاهش ناهنجاريهاي فرهنگی و اجتماعی و كمك به توسعه سازندگی و رفع محروميت در كشور مي شود از مهمترین اهداف این طرح است که در کنار آن زمینه بهره برداری از توان متخصصان جوان در امور محروميت زدايی و سازندگی كشور فراهم می شود.
این مسئول گفت: دراردوهای ۱۰ روزه طرح هجرت بسیج سازندگی استان قزوین تعداد ۸۲ مدرسه بهسازی شده است که می توان به رنگ آمیزی کلاس های درسی، فضا سازی و نوشتن شعار، نکات بهداشتی، تعمیر میز و نیمکت مدارس توسط خود دانش آموزان بسیجی اشاره کرد.
وی بیان کرد: تعداد ۲ گروه طلبه بسیجی در اردوهای ۱۰ روزه و ۱۲ روزه در روستاهای استان شرکت کرده و علاوه بر فعالیت عمرانی، کلاسهای متنوع آموزشی و فرهنگی برای مردم روستا برنامه ریزی کردند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قزوین تصریح کرد: اعزام بیش از ۲۰۲ تیم پزشکی متشکل از پزشک و پرستار به مناطق محروم به منظور ارائه خدمات پزشکی، ویزیت رایگان بیش از هفت هزار و ۲۸۹ نفر بیمار، استقرار بیمارستان صحرایی در مناطق محروم یک مورد و ایجاد شبکه اجرای طرح بسیج همراه با کشاورز ۷۲ شبکه، توجیه معتمدین بازار در جهت راه اندازی شرکت های حمایتی به تعداد ۱۰ نفر، کمک به توانمند سازی و هدایت تولید کنندگان و اصناف برای صادرات به تعداد ۵۲ نفر، از کارهای انجام شده است.
طرح های آماده اجرا در استان قزوین
این مسئول در ادامه گفت: سازمان بسیج سازندگی آماده اجرای طرح های ورمی کمپوست، مرغ بومی، قارچ، زنبور عسل، شتر مرغ، ماکیان بلدرچین، کبک، غاز، بوقلمون، اردک، آبزیان، ماهی قزل آلا، کپور، آمور، میگو، محصولات گلخانه ای، صنایع تبدیلی، صنایع دستی، زعفران، گوسفند بومی، داربستی کردن باغات انگور است.
این مسئول یادآورشد: در طرح های اقتصاد مقاومتی ۹۳۲ نفر با ۱۱۴ میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال جذب شدند و مجموع سهیمه اعتباری نواحی بسیج سازندگی ۱۱ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بود که ۱۱ میلیارد و ۴۹۳ میلیون تومان آن جذب شده که ۹۸ درصد جذب شده است.
این مسئول گفت: ناحیه امام حسین یک میلیارد و ۴۶۶ میلیون تومان با ۹۳ درصد جذب، ناحیه امام سجاد با دو میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان و ۱۱۸ درصد جذب، ناحیه امام رضا با ۹۵۰ میلیون تومان و جذب ۱۰۳ درصد، ناحیه امام حسین با یک میلیارد و ۴۷۳ میلیون تومان و جذب ۱۱۳ درصدی، امام غلی با دو میلیارد و ۱۸ میلیون تومان و جذب ۱۰۲ درصدی، امام صادق با ۹۵۶ میلیون تومان و جذب ۱۰۲ درصدی، ناحیه حضرت ابوالفضل با یک میلیارد و ۱۶۶ میلیون تومان و جذب ۹۸ درصدی است.
الله بداشتی در خصوص اولویت های طرح های امسال بسیج سازندگی استان قزوین اظهارداشت: احداث واحد پرورش ابزیان، واحد گلخانه، قارچ خوراکی، برگزاری کارگاه اموزشی قالیبافی، پرورش دام سبک، زنبور عسل، ماکیان، شترمرغ، مرغ بومی، تهیه و توزیع دستگاه جوجه کشی ۵۰۰ قطعه ای، راه اندازی مراکز تکثیر ۱۰ هزار قطعه ای مرغ بومی، راه اندازی واحدهای کوچک و مراکز ترو. یج ۱۵۰۰ قطعه ای در مجاورت جوجه کشی و ایستاده کردن باغات انگور از کارهای امسال است.
این مسئول در پایان گفت: امسال 100 پروژه جدید تعریف و پیش بینی شده که در الموت، آوج و طارم و سایر مناطق محروم استان اجرا خواهد شد.
نظر شما