علی اکبر عباسی راد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به راه اندازی ۷ صندوق توسعه پایدار روستایی در جنوب دامغان اظهار داشت: این صندوق با هدف توانمندسازی جوامع محلی، ایجاد اشتغال، بهبود معیشت روستاییان هدف طرح در روستاهای حسینان، معلمان، رشم، کوه زر، توچاهی، کلو، شیمی و سینگ راه اندازی شده است.
وی با یادآوری اینکه این صندوقها با سرمایه ۳۸۰میلیون ريال دارای ۵۵۲ نفر عضو است، تصریح کرد: تاکنون ۱۰۰ میلیون ريال اعتبار از محل اعتبارات صندوق به افرادی که طرح اشتغالزایی ارائه دادند و پس از تصویب هیئت مدیره، تسهیلات پرداخت شده است.
وی یادآور شد:طرح های ارائه شده در زمینه نگهداری بوقلمون، تولید جوجه محلی، تولید نهالهای مثمر و خرید لوازم قالی و تابلو بافی بوده که تسهیلات لازم پرداخت شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه اعضای صندوق های توسعه پایدار روستای دامغان در سفری دو روزه از طرح تعمیم ترسیب کربن استان مرکزی بازدید کردند افزود: در این سفر از پروژه های تولید گل محمدی، تولید نهال، بادام کوهی، تولید گل گاو زبان و نحوه پرداخت تسهیلات و پس انداز گروه ها در شهرستان محلات و منطقه گل چشمه بازدید به عمل آمد.
عباسی راد همچنین در خاتمه گفت: تبادل نظر فی مابین و آشنا شدن با دستاوردها و توانمندی های پروژه های در نظر گرفته شده و همچنین بازاریابی از مهمترین اهداف این بازدید دو روزه بوده است.
پروژه مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و توسعه پایدار روستایی تعمیم ترسیب کربن از سال ۹۲ در حاشیه کویر مرکزی در استان سمنان با مساحت بالغ بر ۵۱ هزار و ۶۶۲ هکتار شامل ۱۱ روستای جنوب دامغان از سوی دفتر عمران سازمان ملل وبا همکاری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، استانداری و اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان در حال اجرا است.
نظر شما