عسگر علی جوانبخت در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: یانس آباد اردوگاهی در سطح ملی است که احیا و به کارگیری حداکثری آن برای آموز ش و پرورش منطقه و کشور بسیار مهم و سودمند خواهد بود.
وی ادامه داد: بر همین اساس تلاش های لازم در اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس صورت گرفته است و آمایش این اردوگاه نیز با در نظرگرفتن همه اهداف و استراتژی های تعیین شده در قالب طرح جامع اردوگاه یانس آباد تهیه و تدوین شده است.
مدیر کل اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین گفت: طراحی های مربوط به طرح جامع اردوگاه ملی یانس آباد صورت گرفته است اما اجرایی شدن این طرح به بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
جوانبخت با اشاره به پیشینه اقدامات عمرانی اداره نوسازی در اردوگاه یانس آباد اظهار کرد: ابتدا سند این اردوگاه به صورت ۹۹ ساله به آموزش پرورش منتقل شد تا در سال ۸۲ وارد پروژه بازسازی این اردوگاه شدیم در نتیجه در همان بازه زمانی زیرساخت های بسیاری به خوبی بازسازی شد. بر همین اساس حدود ۲۳ سوئیت بازسازی شد که در آن برهه زمانی بازسازی هر سوئیت ۲۵ میلیون تومان هزینه در برداشت.
این مسئول ادامه داد: همچنین سرویس بهداشتی عمومی، حمام، نمازخانه، فضاسازی، سالن جلسات نیز از جمله سایر امکاناتی بود که با اختصاص بودجه و برنامه زمانی مناسب ساخته شد و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت.
این مسئول بیان کرد: سالانه ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان از استانداری در رابطه با تجهیز این اردوگاه اختصاص می یابد که با استفاده از این اعتبار کار تجهیز آغاز شد و به نقطه کنونی رسید.
گازرسانی اردوگاه امسال اجرایی می شود
مدیر کل نوسازی و توسعه مدارس استان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امسال برنامه ریزی ما بر گازرسانی و تعمیرات اردوگاه متمرکز است.
وی در رابطه با میزان اعتبار این دو طرح نیز بیان کرد: میزان اعتبار تعمیرات اردوگاه حدود ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ میلیون نیز هزینه گازکشی به اردوگاه است.
وی در تشریح عملیات گازرسانی به این اردوگاه گفت: ۴ کیلومتر فاصله درون اردوگاه تا آشپرخانه و سوئیت ها است که باید به این مقدار، مسافت ایستگاه گاز تا محل اردوگاه که حدود ۳ کیلومتر است را نیز افزود.
این مسئول ادامه داد: تمام این مسیر برای نصب انشعاب اصلی لوله گذاری می شود و پس از آن نیز برای همه سوئیت ها انشعابات مخصوص اختصاص می یابد.
جوانبخت افزود: طی جلسه ای که در اواخر فرورین ماه گذشته با معاون عمرانی، معاون برنامه ریزی، آقای یاری و مجموعه مدیر کل آموزش و پرورش داشتیم نیازها ی اردوگاه مورد بررسی قرار گرفت.
نیاز فوری اردوگاه یانس آباد به سالن جلسات ۳۰۰ نفری
مدیر کل نوسازی و توسعه مدارس استان گفت: روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ دانش آموز از اردوگاه یانس آباد استفاده می کنند که فضای بسیار مناسب و خوشایندی را برای آنها ایجاد است اما این راضی کننده نیست و جای کار بیشتری دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر اردوگاه فاقد برخی امکانات بسیار ضروری است. چنانکه نیازمند سالن ورزشی و سالن آمفی تئاتر هستیم چرا که دانش آموزان نمی توانند مسابقات قرآن، مراسم اختتامیه، موسیقی، مراسم اهدای جوایز، تئاتر و امثالهم را در فضای باز برگزار کنند.
این مسئول افزود: بر همین اساس الویت اول ما حداقل یک سالن اجتماعات ۳۰۰ نفری است و به همین ترتیب به سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی و امکاناتی از این دست نیاز نیز است.
نظر شما