به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله مسعودی فرید روز دوشنبه در مراسم افتتاح نود و سومین مرکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق با اشاره به اینکه استان تهران دومین استان کشور است که بیشترین طلاق را دارد، افزود: براساس آمارهای سال ۹۲ در استان البرز به ازای هر ۳ ازدواج یک طلاق انجام می شد و به طور کلی در کشور از هر ۵ ازدواج، یکی منجر به طلاق می شود که البته این آمار در شهرهای مختلف متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی مراکز مداخله در خانواده باعث کاهش آمار طلاق شده است، گفت: طرح بشیر مدتی است که به منظور کاهش طلاق در استانهای مختلف کشور اجرایی شده است که دارای چند مرحله است و خدمات مددکاری و روانشناسی قبل، بعد و حین طلاق یکی از آن مراحل است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشورتاکید کرد:یکی از برنامه های سازمان در جهت کاهش آسیب اجتماعی طلاق، افزایش تعداد مراکز مداخله در این خصوص است که مدتی است اقداماتی را در استانهای مختلف انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات مراکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق، باعث شده ۳۹ درصد درخواست طلاقها به سازش تبدیل شود ، گفت: در این مراکز روانشناسان متخصص و مددکاران اجتماعی که دوره های آموزشی مرتبط را گذرانده اند ، حضور دارند که با ارائه خدمات کارشناسانه این تیم ، زمینه سازش را برای زوجین فراهم می کنند.
فرید با تاکید براینکه خدمات مراکز مداخله کاملا رایگان است، گفت: خانوادهها میتوانند با شماره ۱۲۳ و یا با مراجعه به دفاتر بهزیستی و یا مراکز دادگستری اطلاعات لازم را درمورد مراکز مداخله در خانواده بدست آورند .
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و دانشگاهها میتوانند در کاهش طلاق با ارائه آموزشهای مهارتهای زندگی و آموزش پیش از ازدواج با بهزیستی همکاری کنند، گفت: اقداماتی که برای کاهش طلاق می شود در صورتی موفقیت آمیز خواهد بود که سایر بخشها و نهادها نیز همکاریهای لازم را با بهزیستی داشته باشند.که در همین راستا تفاهم نامه همکاری با قوه قضاییه سال گذشته به امضا رسیده است.
نظر شما