به گزارش خبرنگار مهر، سید سجاد نباتچیان ظهر چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: واحدهای تولیدی با تشکیل این کارگروه به یکی از آرزوهای خود می رسند و اگر قرار باشد دستگاهی با قوانین خود وارد این کارگروه شود کاری نمی توانیم انجام دهیم.
در ادامه این جلسه معاون برنامه ریزی استانداری زنجان گفت: برای اینکه کارگروه بتواند کار خود را به خوبی انجام دهد باید مشکلات دسته بندی شود که می تواند تاثیرگذار باشد.
رحیم عصفوری یادآور شد: باید درصد بالایی از مشکلات را حل کنیم و برنامه ریزی مناسب در این زمینه ارائه دهد.
همچنین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: کمیته پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی که قبل از این کارگروه فعالیت میکرد یک حرکت استانی بود.
وی اظهار داشت: مشکلات واحدهای تولیدی در دو قالب فراگیر و موردی است و بررسی هر یک از موانع نیز باید به دو شیوه عام یا موردی در ذیل این کارگروه مورد توجه باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: فعالیت کمیته پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی در استان زنجان علاوه بر اینکه تصمیمات مناسبی از سوی این کمیته در راستای رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی اخذ شد اما این تصمیمات از الزام قانونی برخوردار نبودند.
فغفوری تاکید کرد: بیش از ۲۰ درصد واحدهای صنعتی موجود در استان به علت نبود مواد اولیه، سرمایه در گردش و معوقات بانکی تعطیل هستند.
وی افزود: این کارگروه باهدف بررسی عملکرد واحدهای تولیدی و هماهنگی برای رفع مسائل موجود و رفع موانع اشتغال تشکیلشده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: در این کارگروه در خصوص راهکارهای ارائه شده نیز بحث خواهد شد تا بتوانیم از این طریق به تسریع، تکمیل و راهاندازی طرحهای نیمهتمام تولیدی و صادرات محصولات تولیدی در استان کمک کنیم.
فغفوری خواستار الزام قانونی دستگاهها برای اجرای مصوبات این کارگروه شد.
نظر شما