۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۲۹

آيت الله محمدی خواستار شد/

مدارس متروكه روستاها فروخته و در شهرها مدرسه ساخته شود

مدارس متروكه روستاها فروخته و در شهرها مدرسه ساخته شود

همدان-نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه همدان خواستار فروخته شدن مدارس متروكه در روستاها و ساخت مدرسه از محل درآمد آن در شهر ها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضا هیئت امنای خیرین مدرسه ساز استان همدان بعدازظهر چهارشنبه به دیدارنماینده ولی فقیه در استان همدان رفتند که آیت الله غیاث الدین طه محمدی در این دیدار بر جلوگیری از ساخت مدارس در مناطقی كه دیگر مورد نیاز نیست تاکید و بر مكان یابی درست این گونه مراكز صحه گذاشت.

وی در این دیدار با اشاره به اینكه باید به جای مدرسه سازی به فكر افزایش نسل بود، گفت: بر اساس اعلام مسئولان در كشور چهار هزار مدرسه دانش آموز ندارند و اگر مدارس در روستاها بدون استفاده باقی مانده باید فروخته شده و به جای آن در شهرها مدرسه ایجاد شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان افزود: وقتی مسجد داریم اما نماز خوان نداریم، ساختان منطقی نیست چراکه بیت المال را نباید از بین برد

وی با اشاره به اینكه چندین مدرسه و دانشگاه در استان ساخته شده كه اكنون بدون متقاضی است، بیان داشت: مقاوم سازی مدارس كار ارزنده و واجبی است كه باید پیگیری شود.

آیت الله محمدی اذعان داشت: ۲۰۰ حسینیه بی كاربرد در شهر همدان ساخته شده و اكنون نیازی به ساخت مسجد نیست چرا كه روحانی برای حضور در مسجد وجود ندارد.

۴۰ هزار مسجد در كشور روحانی ندارند وی با اشاره به اینكه ۴۰ هزار مسجد در كشور روحانی ندارند، بیان داشت: برخی با كم سلیقگی مسجدی در داخل باغ بهشت همدان ساخته اند كه حتی یك روز نیز به كار نیامده و میلیاردها تومان بودجه به هدر رفته  است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس استان همدان نیز در این دیدار با اشاره به راه اندازی مجمع خیرین مدسه ساز در كشور و استان از سال ۷۷ بیان داشت: از آن سال تاكنون ۶۱۶ خیر در امر ساخت مدرسه مشاركت و ۱۴۷ خیر نیز در استان مدرسه ساخته‌اند و دو هزار و ۵۰۰ فرهنگی نیز در استان ماهیانه بخشی از حقوق خود را به این كار اختصاص داده‌اند.

فرزاد تیموری ادامه داد: در مجموع ۷۰ میلیارد تومان در این مدت توسط خیرین هزینه شده و یك هزار و ۱۱۷ كلاس درس به مساحت ۱۲۱ هزار متر مربع در استان مدرسه ساخته شده است.

وی با تاكید براینكه علی رغم رشد كم جمعیت و سرمایه گذاری‌های پس از انقلاب در بسیاری از روستا هنوز متناسب با نیازهای آموزش و پرورش اماكن آموزشی در اختیار نداریم، ادامه داد: ۶۵ درصد از مدارس استان نیازمند سیستم گرمایشی مناسب هستند که در این خصوص بودجه‌های مناسبی در نظر گرفته شده است.

تیموری با اشاره به اینكه مهاجرت‌ها از روستاها باعث شده كه در حاشیه شهرها با كمبود مدرسه مواجه شویم و اكنون این كمبود در حاشیه مساكن مهر بسیار محتمل است تاجایی كه در بازدید از یكی از مدارس حاشیه شهر یك انباری كوچك تبدیل به كلاس درس شده است، عنوان كرد: بنیاد بركت در استان ساخت ۲۱ مدرسه و هفت مسجد را تعهد كرده است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس استان همدان در پایان سخنانش از برگزاری مرحله نهایی همایش خیرین مدرسه ساز در ۳۱ اردیبهشت در استان همدان خبر داد.

کد خبر 2580258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha