رضا باقریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ازدواج در سنین پائین از منظر روانشناختی قابل بررسی است و آسیب هایی به دنبال دارد که قابل بحث است.
وی بیان داشت: بیش از اینکه این را مهم بپنداریم که ازدواج در چه سنی انجام بگیرد و آن را ملاک موفقیت بدانیم، باید ارزیابی یک ازدواج موفق را منوط به استقلال فکری، عاطفی و مالی دانست.
دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه ازدواج باید زمانی انجام شود که فرد به پختگی رسیده باشد، افزود: بلوغ و پختگی از بعد عاطفی، فکری و مالی به ندرت در دختر و پسرهای کمتر از ۲۰ سال مشاهده می شود که به همین علت ازدواج در سنین پایین توصیه نمی شود.
وی اعلام کرد: پسر و دختری که در سن کمتر از ۲۰ سال ازدواج می کنند باید بتوانند منطقی بیندیشند و تصمیمات درست بگیرند و خوب مسائل را تجزیه و تحلیل کنند.
باقریان افزود: زن یا شوهری که در سه حوزه فکری، عاطفی و مالی به استقلال نرسیده باشد در زندگی زناشویی موفق نخواهند شد.
این متخصص روانپزشکی در اصفهان اعلام کرد: ازدواج در سنین پائین باعث می شود که زوجین نتوانند نقش والدین را به خوبی ایفا کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر به دلیل مشکلات عدیده اقتصادی، اجتماعی،احساس عدم امنیت و بی اعتمادی جوانان نسبت به یکدیگر، ازدواج ها به تاخیر می افتد و در سنین بالا صورت میگیرد.
نظر شما