به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، براي يك فرد آمريكايي واژه اسلام دربرگيرنده مفاهيم بسياري است كه بيشتر آنها برگرفته از داستان هزار و يك شب و تصاويري است كه از اسلام در فيلمهاي هاليوودي ارايه ميشود.
آمار به دست آمده در اين رابطه نمايانگر آن است كه واژه اسلام نكاتي چون حرص و آز، ثروت بيپايان، تمايل به ازدواجهاي مجدد، فرشهاي پرنده، جنگجويان خشمگين، دزدي، ظلم و ستم، افراط گرايي ديني و معاملات دروغين را در ذهن غربيان تداعي ميكند. طبيعي است كه چنين تصاوير و پندارههايي غربيان را در جهت مبارزه با اسلام و مسلمانان ترغيب كند.
از زمان جنگ خليج به بعد چنين پندارههايي در ذهن آمريكاييها شكل گرفت و بيترديد اين تصاوير نقش بسزايي در توجيه اين جنگها نزد غربيان داشت. در سراسر جهان از رسانهها به عنوان ابزاري براي اطلاعرساني ياد ميكنند، اما رسانههاي آمريكا در طول تاريخ فعاليتشان بارها و بارها ثابت كردهاند كه در جهت ارائه اطلاعات نادرست و تعليمات ناصحيح به فعاليت ميپردازند، تعليماتي كه نتيجه آن ايجاد انزجار از مسلمانان است. تنها مطالعه دقيق در فعاليتهاي رسانهاي آمريكا نشان ميدهد كه اين اتفاق تصادفي نيست.
به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اربابان رسانههاي آمريكا به خوبي ميدانند كه چه ميكنند و چگونه بايد خود را از اتهامات مجرمانه مبرا كنند.
گروهي كه امروز اسلام و مسلمانان را هدف قرار دادهاند دقيقاً همان گروهي هستند كه در جنگهاي جهاني اول و دوم پروپاگانداهاي ضدآلماني منتشر ميكردند. آمريكاييها در جنگ جهاني دوم ژاپن را هدف قرار دادند و رسانههاي اين كشور به گونهاي فعاليت كردند كه موج نفرت از ژاپنيها را در سراسر كشور گسيل كرد.
اربابان رسانههاي غربي بيترديد افرادي هستند كه در زمينه شستشوي مغزي به تخصص دست يافتهاند و نتيجه كارشان اين است كه ميليونها غربي بدون اينكه ملاقاتي با يك آلماني يا ژاپني داشته باشند، از آنها متنفر بودند و اقدام به قتل ميليونها نفر از افرادي كردند كه بدون دخالت رسانهها، ميتوانستند دوستان و يا مشتريان آنها باشند.
اگر آمريكا و ساير ابرقدرتهاي جهان توانستند پنداره متفاوتي را نسبت به آلمان و ژاپن در اذهان جهانيان شكل دهند، بيترديد شانس خود را عليه اسلام و مسلمانان نيز ميآزمايند. سال1947 و نزاع ميان يهوديان صهيونيست و فلسطينيها بهانه لازم براي موضعگيري عليه اسلام را در اختيار رسانههاي غرب قرار داد.
بيترديد رستگاري يك ملت در اعتبار آن خلاصه ميشود و رسانههاي آمريكايي به خوبي به اين امر پي بردهاند. آنها با هجوم به هويت يك ملت و آداب و سنن آن درصدد از بين بردن اعتبار يك ملت در عرصه جهاني برميآيند.
به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، همان گونه كه در مقالات گذشته نيز اشاره كرديم در اين ميان يهوديان صهيونيست تاثير بسزايي در شكلگيري پندارههاي منفي نسبت به اسلام داشتند. جدا از خصومت ديرينه يهوديان افراطي با مسلمانان كه ريشه در نزاع اسرائيل و فلسطين دارد، بزرگنمايي نقش يهوديان افراطي در تجارت جهاني به آنها اعتبار بسياري بخشيده است.
يهوديان پي در پي از خود به عنوان قوم برگزيده خداوند ياد ميكنند و صلح جهاني را به چالش ميكشند. در اين ميان ساير اقوام و مذاهب كه مورد شستشوي مغزي قرار گرفتهاند و تصاوير ارائه شده توسط رسانهها را باور دارند، با يهوديان افراطي هم پيمان شده و به مبارزه با اسلام ميپردازند.
نفوذ يهوديان صهيونيست در تار و پود سياستهاي جهاني به گونهاي است كه اگر شخصي در كشوري چون آلمان در مورد تاريخ يهود و هلوكاست ترديد كند، به پنج سال زندان محكوم ميشود. در چند سال اخير حدود 5 هزار و 800 نفر از آلمانيها به سبب مخالفت با تاريخنويسي يهوديان به حبس ابد محكوم يا اعدام شدهاند.
تا به حال به نقش فيلمهاي هاليوودي، رسانههاي نوشتاري و تصويري و صهيونيستها در شكلگيري پنداره منفي در مورد اسلام و مسلمانان اشاره كردهايم. در مبحث بعدي به انجمنها و آژانسهاي مخفي ميپردازيم كه در عرصه بينالمللي ريشه دواندهاند و با ارائه اطلاعات تحريفشده، صلح جهاني را بازيچه قرار ميدهند. جهتگيريهاي اين آژانسها به گونهاي است كه موجبات تاخت و تاز ابرقدرتهاي جهان به كشورهاي ديگر را فراهم ميكنند.
موضعگيري رسانههاي غربي عليه اسلام ـ 7
رويدادهاي جهان در كنترل اربابان رسانههاي آمريكا
خبرگزاري "مهر" - گروه فرهنگ و هنر : جهتگيريهاي آمريكا نسبت به اسلام و مسلمانان به گونهاي است كه رفته رفته نمونه يك فرد مسلمان و مشخصههاي مربوط به وي از جمله سنتها، مذهب و فرهنگ آن ابتدا در ذهن غربيان شكل ميگيرد و سپس به سراسر جهان مخابره ميشود.
کد خبر 258423
نظر شما