به گزارش خبرگزاري مهر، محمود فرشيدي در مراسم توديع و معارفه رييس سازمان نوسازي ، تجهيز و توسعه مدارس كشور ، افزود: وجود مجمع خيرين مدرسه ساز از تفكر بسيجي الهام مي گيرد ، زيرا ريشه تفكر بسيجي در نظام مردم سالاري ديني همين است كه همه براي تحقق يك هدف مقدس قيام كنند.
در اين مراسم از تلاشهاي مهندس سيد محمدعلي افشاني در دوران مديريت سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس تجليل شد و مهندس حبيب الله بوربور به عنوان رييس سازمان مذكور معرفي گرديد.
وزير آموزش و پرورش طي سخنان كوتاهي در اين مراسم ، ضمن تجليل از عملكرد موفق رييس سابق سازمان نوسازي ، تجهيز و توسعه مدارس كشور ، گفت: توجه به معماري سنتي در احداث ساختمانهاي مدارس ، رسيدگي به همه مناطق به ويژه در محرومترين نقاط از اولويتهاي ايجاد فضاهاي آموزشي است.
فرشيدي افزود: اين مهم به ويژه در زماني كه شعار دولت بر محور عدالت استوار است ، ضرورت بيشتري مي يابد.
وي همچنين توصيه كرد : خيرين مدرسه ساز در كمك به دانش آموزان محروم و نيازمند نيز فعال شوند.
بنابراين گزارش، رييس سابق سازمان نوسازي و تجهيز مدارس كشور در اين مراسم ضمن قدرداني از كمكهاي خيرين مدرسه ساز ، حمايت هاي دولت و مجلس و همكاري رسانه ها در سالهاي اخير ، گفت: فرايندي كردن كارها، استقرار سيستم مديريت پروژه و اتوماسيون اداري و صدور شناسنامه فني ساختمان مدارس از جمله فعاليتهايي است كه در سالهاي اخير دنبال شده و كمك بزرگي به كيفيت ساخت و ساز فضاهاي آموزشي نموده است. وي با اشاره به جايگاه مقاوم سازي مدارس گفت: در حال حاضر موضوع خيرين مدرسه ساز وارد قوانين و اسناد حقوقي شده است و دولت موظف به كمك به اين خيرين است. بر اين اساس سازمان مديريت و برنامه ريزي موظف است سالانه هزينه 20 هزار كلاس درس را پرداخت كند.
بنابراين گزارش، رييس جديد سازمان نيز در اين مراسم گفت : ميل به كار خير در تمامي آدميان از آغاز تاكنون وجود داشته است اما اينك فرصتي فراهم شده است تا از اين پتانسيل به نحو احسن استفاده شود.
حبيب الله بوربور افزود : در مدتي كه از سازمان نوسازي دور بوده ام نسبت به تاسيس بنياد خيريه براي مدرسه سازي اقدام كرده ام كه ثمرات مطلوبي داشته است.
به گزارش مهر ، بوربور پيش از افشاني ، به عنوان رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور مشغول به كار بود كه دوباره عهده دار اين سمت شد.
نظر شما