به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری بندرعباس، عباس امینیزاده در جلسه ای که رئیس سازمان جهاد کشاورزی و نماینده اداره کل محیط زیست استان هرمزگان نیز حضور داشتند، بیان داشت: موقعیت و وضعیت شهر بندرعباس به گونهای است که فضای سبز از ملزومات آن محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه این مقوله بسیار مهم که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد، جزو اولویتهای مهم شهرداری بندرعباس است، افزود: متأسفانه شهر بندرعباس و شهروندان آن در معرض ریزگردها و آلودگیهای مختلف قرار دارند.
شهردار بندرعباس با تأکید بر اینکه در نگهداشت و توسعه فضای سبز همه شهروندان و دستگاههای اجرایی و صنایع باید سهیم باشند، تأکید کرد: مشکل تأمین آب، وضعیت نامناسب خاک و گرمای طاقتفرسا سه مشکل بزرگ شهرداری بندرعباس در حوزه فضای سبز است.
امینیزاده با تأکید بر اینکه نیازمند طرح جامع فضای سبز در درون شهر و کمربندهای سبز شهری هستیم، خاطرنشان کرد: برای حفط فضای سبز باید تلاش کنیم و در کنار نگهداشت، بحث توسعه مدّنظر باشد. نیازمند حمایت سمنهای زیست محیطی هستیم.
حسین رنجبر، معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس نیز در ادامه این جلسه با اظهار اینکه اگر توسعه فضای سبز برای بندرعباس جدی گرفته نشود، در آینده به مشکلات زیادی بر میخوریم، گفت: در شهرداری اقدامات خوبی شروع شده اما به دلیل عدم همکاری دستگاههایی مانند آبفا و آب منطقهای، سرعت کار کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: متأسفانه آبفا به جای همراهی، آب فضای سبز را قطع میکند و حاضر نیست پسابی که اکنون مستقیم وارد دریا میشود و به اذعان محیط زیست خطرات زیادی دارد، به شهرداری تحویل دهد.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس گفت: در این زمینه نیازمند حرکت مردمی و حمایت سمنهای زیست محیطی هستیم.
رنجبر تصریح کرد: الگوی اول برای تأمین آب فضای استفاده از آب چاه است که در این برهه از زمان جوابگو نیست و برای اجرای خط انتقال آب از چاهها نیازمند بودجه 20 میلیارد ريالی هستیم.
وی افزود: استفاده از آبشیرینکن، دومین اولویت شهرداری بندرعباس برای تأمین آب مورد نیاز فضای سبز است که در این باره نمونه دستگاههای آبشیرینکن نیز مشخص شده است.
نظر شما