به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از شبكه خبري دويچه وله ، معمولا هنگامي كه نيروهاي نظامي خارجي كشوري در يك كشور ديگر مستقر ميشوند پايگاههايي در اختيار ميگيرند و پرسنل خود را در آن كشور مستقر ميسازند .
در اين ميان حدود فعاليت آنها مشخص مي شود و در چنين شرايطي ارگاني كه دو كشور آن را قبول داشته باشند حقوق طرفين را مورد برررسي قرار مي دهد .
اين ارگان درباره استقرار نيروهاي نظامي آمريكا در پايگاه هاي كشورهاي اروپايي بخصوص در آلمان، پيمان آتلانتيك شمالي( ناتو ) است و اكنون مشكلي ميان آمريكا و كشورهاي اروپايي بويژه آلمان درباره حدود فعاليتهاي نظاميان آمريكايي در اين كشور بوجود آمده است.
اين شبكه خبري در ادامه نوشت : آيا نظاميان آمريكايي حق داشتند از پايگاه هاي نظامي خود در خاك آلمان و بخصوص از فرودگاههاي خود در اين كشور براي عبور افراد مظنون به شركت در اقدامات تروريستي استفاده كنند؟ آيا آمريكاييان حق داشتند در كشورهاي اروپايي متحد خود زندانهايي براي افراد مشكوك به تروريسم ايجاد كنند و در اين زندانها حتي به شكنجه زندانيان اقدام كنند ؟
دويچه وله با بيان اين مطلب كه اخبار اين روزها بيش از هر چيز ديگر به اين مسئله مي پردازد ، نوشت : در چنين شرايطي بايد ابتدا مشخص شود كه آيا اين ادعاها صحت دارند يا نه و تنها در صورت تائيد آنها مي توان اقدامات ضروري را انجام داد .
اكنون سوالاتي كه به ذهن مي رسد اين است كه آيا كشورهاي اروپايي به ايجاد زندانهاي مخوف آمريكا در گوانتانامو، افغانستان و يا در زندان ابوغريب درعراق اعتراضي كردند؟ زندانهايي كه همه ميدانند در آنها شكنجه زندانيان وجود داشته و همچنان ادامه دارد؟
اين شبكه خبري در ادامه نوشت : اكنون سياستمداران اروپايي به شدت از آمريكا خشمگينند زيرا برخي گمانه زني ها وجود دارد كه آنان را از همدستان آمريكايي ها در اقدامات سوء مي دانند . آمريكا در شرايط كنوني بايد راهي براي خلاصي از اين وضعيت بيابد .
نظر شما