به گزارش خبرگزاي "مهر" به نقل از روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي ، در اين پيام آمده است : بيداري و تبلور انديشه ها در قرون و اعصار متمادي ، نتيجه مسلم و قطعي شيوه هاي درست تربيت ، رشد و بالندگي در زندگي فردي واجتماعي انسانها بوده است ، تربيت به عنوان پايگاه اساسي تحول و دگرگوني انسان وعامل ارتقاء فكري اوست و دين ، بزرگترين بازدارنده و نگهدارنده انسان از كژي وانحراف و مؤثرترين عامل هدايت غرايز، به جهت صحيح و تجلي كمالات انساني در وجود آدمي است .
اين پيام مي افزايد: اسلام شيوه كاملي را براي تربيت ارائه كرده است و هدف علم و دانش را ، ساختن انسان صالحي مي داند كه در خدمت به اجتماع و در راه تكامل آن تلاشگرانه گام بردارد ، و بدون شك، جايگاه رفيع علم در قرآن كريم و احاديث اسلامي ، تأكيدي بر نوع دانش و آگاهي متعهدانه است .نزول آيات سوره علق، بر بزرگ معلم آفرينش خود (رسول اكرم" ص") گواه آشكاري بر اين مدعا است كه آيين اسلام براي علم و دانش اهميت خاصي قايل است .
در بخش ديگري از اين پيام آمده است : از منظر ديگر ، تربيت به معناي برانگيختن استعدادها و قواي گوناگون انسان و پرورش آن است كه بايد با كوشش و تلاش معلم توأم شود. تعليم به معناي تلقين و ايصال و انتقال معلومات به مخاطب است . ارزش تعليم و تربيت انسان و زيانهايي كه بر اثر فقدان يا نقصان آن دامنگير فرد و جامعه مي شود، اهميت آنرا بيش از پيش آشكار ساخته و ضرورت تعليم و تربيت رابه عنوان نظامي بنيادين در شكوفايي استعدادهاي جوان حائز اهميت فراوان مي كند ، زيرا از يك طرف وظيفه تعليم و تربيت در مدرسه تقويت و تحكيم مباني اعتقادي و معنوي دانش آموزان و رشد فضايل اخلاقي و ارتقاي بينش الهي و شكوفا كردن استعدادهاي با لقوه آنان است و از طرف ديگر مسئوليت پذيري و پايبندي به انضباط فردي و اجتماعي را در آنان نهادينه مي سازد .
رئيس سازمان تبليغات اسلامي در بخش ديگري از پيام خود آورده است : آنچه در ايران اسلامي به عنوان يك سرمايه گرانبها مطرح است ، جوانان و نوجواناني هستند كه با توجه به استعدادهايي كه در آنان وجود دارد، مي بايست براي نيازهاي آنان برنامه ريزي جامعي صورت پذيرذ و به عنوان وظيفه ملي محسوب گردد. در جوانان، زمينه اي براي تقويت مباني ديني فراهم بوده و دلهاي آنان سرشار از اميد و طراوت و شادابي براي پذيرش حقايق جهان هستي وجود دارد . آنان داراي فطرتي خداجوي و علاقمند به فراگيري تعاليم الهي هستند ،آنچنان كه گويي، اين تعاليم، بار وح و جانشان در هم آميخته است .
در بخش ديگري از اين پيام آمده است : اكنون كه با همت والا و ياري شماعزيزان در سال "نهضت خدمت رساني به مردم " و در آستانه آغاز فصل و تعليم و تربيت و ورود به عرصه علم و اخلاق موفق به راه اندازي دبيرستان علوم و معارف اسلامي " صدرا "شده ايم ، خداوند را شاكريم كه محبت و الطاف بي پايان خود را بر ما ارزاني داشت تا در راه اشاعه و ترويج احكام مبين اسلام ناب محمد ي (ص) گام برداريم و در انتقال آن به نسل جوان جامعه، براي رشد و شكوفايي افكار و تربيت فرهيختگان متعهد در حوزه علوم و معارف اسلامي ، به منطور كادر سازي در عرصه فرهنگ كشور، كه بيش از هر زمان ديگري ضرو.ري است ، حركت كنيم . چه حكيمانه مقام معظم رهبري مد ضله العالي فرموده اند : ما بايد يكي از ااساسي ترين و مهم ترين حركتهايمان را حركت و سرنوشت آينده دانشگاهها وآموزش و پرورش بدانيم ، زيرا بسياري از مسائل مقطعي هستند و مسئله آموزش و پرورش يك مسئله دائمي و هميشگي و در حقيقت، قاعده نظام جمهوري اسلامي ايران است . آينده هر جامعه بستگي به آموزش و پرورش و چگونگي تعليم و تربيت آن جامعه دارد وهمين امر مسئوليت معلمان را بسيار حساس كرده است .
با پيام رئيس سازمان تبليغات اسلامي
مدارس علوم و معارف اسلامي صدرا، سال تحصيلي جديد را آغاز كردند
رئيس سازمان تبليغات اسلامي به مناسبت بازگشايي مدارس علوم معارف اسلامي "صدرا" پيامي منتشر كرد .
کد خبر 26106
نظر شما