منوچهر حقيقت خواه كارشناس تعليم و تربيت در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" افزود: گذراندن دوره پيش دبستاني در يادگيري هاي بعدي تاثير 100 در صد مثبت و ارزنده دارد ، در حالي كه بسياري از ايرانيان نسبت به اين موضوع بي تفاوت هستند.
وي با بيش از21سال سايقه تدريس و پژوهش ، خاطر نشان ساخت: چنانچه آموزش به دانش آموزان از سن 4 سالگي و 2 سال قبل از ورود دانش آموزان به محيط مدرسه صورت بگيرد ، علاوه بر كاهش ترس و وحشت دانش آموزان ، كيفيت آموزش نيز شكل بسيار بهتري به خود خواهد گرفت.
حقيقت خواه تصريح كرد: تاثيرات آموزش در سنين كم بسيار بيشتر ازسنين بالاتر خواهد بود ، بنابراين كودكان با فراگيري بسياري از موارد اجتماعي بيش از بزرگسالان آن را مي پذيرند و كمتر آموخته هاي خود را فراموش مي كنند.
وي با توجه به تعاملي كه ضمن سالهاي حضور خود در محيط هاي فرهنگي با دانش آموزان و اولياي آنان داشته است ، افزود: حتي افراد با سواد معمولي بر ضرورت وجود كلاس هاي پيش دبستاني تاكيد دارند اما اين موضوع بايد به صورت ريشه اي حل شود.
كارشناس مسائل آموزشي در ادامه عنوان كرد: براي از بين بردن ناهنجاريهاي اجتماعي بايد از سنين قبل از دبستان آموزش در زمينه هاي مختلف اجتماعي (چگونگي آداب و معاشرت - تربيت فردي و خانواد گي و اجتماعي ) و بسياري از موارد ديگر را به كودكان بياموزيم.
حقيقت خواه ، رسيدن به اين اهداف را منوط بر سرمايه گذاري هاي دولتي و مشاركت اوليا دانش آموزان و مديران و معلمان دانست و گفت : تا زماني كه اين برنامه ريزي ها ريشه اي انجام نشود ، آموزش بي هدف باري به هر جهت خواهد بود.
نظر شما