محمدعلي حياتي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" در مورد كلاس هاي ضمن خدمت كه براي معلمان در نظر گرفته شده است تاكيد كرد: هر چند برگزاري چنين كلاس هايي از ضرورت هاي غير قابل انكار است و در ساير كشورها هر 5 سال يكبار به طور اجباري تكرار مي شود اما شكل كنوني آن در كشور توسط معلمان و برگزار كنندگان اين دوره ها با نوع خاصي از كوتاهي ها مواجه شده است.
وي افزود: از آنجايي كه امروزه سواد روز داشتن تنهادر مفهوم خواندن و نوشتن نيست به روز نبودن اطلاعات معلمان 100 برابر افراد ديگر مشكل سازخواهد بود و بايد روند اين كلاس ها طوري باشد كه نيازهاي معلمان را برطرف سازد.
مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصريح كرد: كلاس هاي ضمن خدمت به منظوردانش افزايي و ارتقاء شغلي معلمان در كشور هاي پيشرفته دنيا و در دو يا سه شكل كوتاه و بلند و ميان مدت برگزار مي شود.
حياتي افزود: نوع كوتاه مدت اين كلاس ها مختص آموزش هايي در زمينه درس هايي است كه معلمان به تدريس آنها مي پردازند (به عنوان مثال رياضيات و آخرين تغييرات آن ) و معلمان را با آخرين متدهاي پيشرفته دنيا در زمينه كارشان آشنا مي سازند.
وي اين نوع كلاس ها را مفيدتر از دوره هاي بلند مدت دانست كه به دليل جدي گرفته نشدن و پشت گوش انداختن معلمان از حالت رسمي خارج شده و شكل دكوري يا ساعاتي براي رفع مسئوليت به خود گرفته است.
مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با ياد آوري اين نكته كه نبايد اين نوع كلاس ها باري به هر جهت باشند ، خاطر نشان ساخت: آموزش و پرورش و همچنين آموزش عالي بايد به طور جدي براي دانش افزايي موردي و موضوعي فرهنگيان كه ريشه هاي سازندگي جامعه هستند ، تلاش كنند.
نظر شما